Työn raskaan raataja saapui kotiin ja postilaatikosta löytyi valkoinen paketti, lähettäjänä SNY-emo. SIIS NYT JO PAKETTI!!! Nythän on vasta toinen päivä! Ihanan extra piristyksen oli SNY:ni laittanutkin...
1955023.jpg
Karkkia, kynttilöitä ja ihana kortti! Kyllä juu, salmiakista tykkään ja Katjesin karkit on aina hyviä, sellaisia erilaisia. Omenakynttilät osu ja uppos! Paras tuoksu, mutta valitettavasti sitä ei enää ole myynnissä :o(((.
ISO KIITOS JÄLLEEN IHANASTA YLLÄRISTÄ!

Löytyi sieltä postilaatikosta muutakin kivaa (pari laskua jäivät kaikkien näiden varjoon): Lopullinen verolappu (palautusta tulee ja paljon!) sekä pakettikortti. Postissa olisi odottelemassa paketti Tapion kaupasta, jaksaisiko käydä jo illalla hakemassa?***

Työpisteeni muuttui tuossa parisen viikkoa sitten. Siirryin jauhemaalaamosta portaat ylös konttorirotaksi. Luulin pääseväni helpommalla, mikäs se nyt on tietokoneella istuskella...MUTTA sehän se vasta raskasta onkin. Niin paljon muistettavaa, niin paljon uusia asioita, niin paljon opeteltavaa. Joka päivä oon aivan rättipoikki töistä tullessa. Käsityötkin kärsivät jo ;o).
Vaikka ranteet ovatkin kipeänä, on puikoilla kuitenkin tällainen työ...
1955043.jpg
...Suklaavaara Fannille.
Lankana seiskaveikka ja Lanett, puikot kokoa 4. Vähän reilu tuosta taitaa tulla, mutta miksi olla niin tyhmä, että tekee 4-vuotiaalle juuri oikean kokoisen neuleen???
Tässä kuvassa värit näkyvät hieman oikeampina.
1955046.jpg
Kiva malli ja kivan nopsasti valmistuu. Vielä on ratkaisematta tekisinkö takin vai sen perusmallin juuri ohjeen mukaan. Minkä näköinen tuo alkuperäisen ohjeen kaula-aukko oikein edes on? Niin monta eri variaatiota olen siitä nähnyt, etten tiedä mikä on originaali (heh, sivistyssana).

***Enhän minä malttanut huomiseen odottaa ;o)
1955470.jpg
Lankaa, PALJON LANKAA!!! Nämä Polar Ullgarnit olivat tarjouksessa 1€/kerä silloin kun tilasin ne, mutta omistamani pään vuoksi, ne saapuivat vasta nyt. Kumpaakin väriä on 15 kerää. Joululahjoja nosta olisi tarkotus tehdä, mutta tuosta tummemmasta voisi tehdä itsellekin jotain kivaa.