Aloitin siis eilen pörrölankojen tuhoamisoperaation ja tällainen siitä syntyi:

52656.jpg

Jos joku ei hoksaa, niin tuo on kaulahuivi (jälleen kerran). Lankoina käytin tummansinistä ja vaaleanpunaista Cottonellaa, joihin yhdistin vaaleansinistä ja vaaleanpunaista tangoa. Saapa nähdä mihin tuokin reppana päätyy, koska mun tyylinen se ei ole eikä Fannikaan suostunut pitämään sitä kaulassaan.

Tänään tuli taas postissa vanhoja Novita-lehtiä. Mitähän niistä ensin tekis, kun oli niin paljon hyviä malleja! Jospa vaikka tekis ensteks pipon seiska veikasta, väreinä oranssi ja vaalean vihreä...

Pitää keksiä jotain välitöitä, kun Fifin tekeminen ei koko ajan jaksa kiinnostaa. Yllättävän helppoa se tosin on, vaikka ajattelin, että se kolmionmallinen on vaikeampi kuin suorakaiteen mallinen. Mutta kaikki sujuu, kun käyttää tarpeeksi paksua lankaa ja paksuja puikkoja, tulee nopeammin valmista. Mun Fifi on tekeillä tuosta Wendy Aranin langasta 4,5 puikoilla. Tarkeneepa sitten hieman kylmemmilläkin säillä tuon alla. Villi ajatukseni oli käyttää koko tuo hillitön 400g:n kerä siihen. Enpä taida kuitenkaan, tulis ehkä hieman liian raskas huivi kannettavaksi.