Noin olisi Sussukin lukioaikana sanonut tässä tilanteessa ;o). Kaikkihan tietää, että linjuriauto on maantien ässä ja nyt se on todistettu. Kittilästä lähti perjantaina tulemaan minulle jouluyllätysvaihdon paketti Muoriskalta ja jo tänään se oli perillä. Pakettia ei ollut sen kummemmin paketoitu, mikä ei kyllä haittaa. Tuskin olisin kuitenkaan malttanut jouluun odottaa *nolostus*. Paketin sisällä oli myös blogivoittoni, jonka voitin hänen blogissaan kuun alussa. Tässäpä kuvaa sisällöstä

1139050.jpg

Ensin paketista paljastui Booga bag. IHANA! Tuon olen halunnut jo kauna tehdä, mutta jostain syystä se on edelleen siellä to-do -listalla. Nyt sen saakin pyyhkiä sieltä pois. Lankoja oli kahta sorttia. Toinen on 100% lampaanvillaa, väri valinta loistava ja toinen jotain puuvilla(?)lankaa, jossa samassa langassa useita ohuita lankoja yhdessä, miksi tuota nyt kutsutaankaan. Tämänkin langan väri osui nappiin. Kynttilät ja suklaa on aina tervetulleita. Uusia juttuja minulle olivat nuo mausteet: glögimauste ja kanelitankoja. Kanelitangot ovat todella jouluisia, mutta koskaan niitä ei minulla ole ollut. Firman antamassa joulupaketissa oli purkillinen glögiä, joten glögimausteetkin pääsevät pian testiin. Laukussa oli myös kaksi korttia, joista toinen oli enemmän kuin nappiin! Toki tuo porokorttikin on todella suloinen, mutta toisen kortin mukana ollut miniDVD vie kyllä voiton. Olet tainnut tosi hyvin seurailla blogiani tai sitten sulla on hyvät ajatustenlukutaidot. DVD käsittelee REVONTULIA!!! Istuimme Fannin kanssa samantien teeveen ääreen suklaan kanssa katselemaan tuon. Mun on ihan pakko kohta tulla sinne pohjoiseen katsomaan noita ihania revontulia!!! Täälläkin näkyi viime viikolla yhtenä iltana tosi hienot revontulet (semmoset ko näillä leveysasteilla nyt voi vaan näkyä) ja minä vaan seisoin tuolla ulkona ja töllötin niitä. Niissä on sitä jotain *huokaa*.

Tuo punainen pussi sisälsi arpajaisvoittoni:

1139074.jpg

Vyyhdin ihanuuspehmeää lankaa ja vieläpä aivan ihanan värisenä, suklaata (tuo tuhottiin jo Fannin kans), koristerenkaan (pääsee kynttiläasetelmaan) sekä perusvoidetta, jota aina tarvitaan.

 

Iso virtuaali halaus ja kiitos sinulle, Muoriska! Sait minut aivan sanattomaksi... Tuota ei kovin usein tapahdu ;o)