Tein eilen niin innoissani puseroani Alfasta, että vasen ranteeni alkoi kolkuttelemaan ilmoittaen olemassaolostaan :o(. Olen kouluaikoina venähdyttänyt ranteesta nivelsiteet eikä ranne ole koskaan palannut entiselleen. Liian suuri rasitus ei ole sille hyväksi ja nuo puseron kappaleet painavat aika paljon puikoilla. Joten vähäksi aikaa joutuu pusero jäähylle. Vielä siitä puuttuisi hia ja toisesta puolet sekä kaulus.

Mutta eipä hätiä mitiä, sukkia voi kyllä kutoa ja aamulla löysinkin nämä . IHANAT VAI MITÄ!!! Langaksi pääsee vaaleanruskea Syreeni (100% montevideovilla) ja puikoiksi 2,5 mm bambut. Lanka on kyllä vähän paksumpaa kuin ohjeen lanka, mutta jotenkin arvelutti tehdä itselle sukkia, joiden varressa on vain 13 silmukkaa per puikko. Ohje ja malli vaikuttavat selkeiltä, joten enköhän minä niistä suoriudu (?).

Edit 10.9. Lanka oli liian paksua tuohon malliin, mutta ehkäpä löydän vielä sillekin soppelin käyttökohteen. Onneksi netistä löytyy paaaaljon ihania malleja ja kaapista lankaa, joten ihan toimettomaksi en kuitenkaan jäänyt.