Murphyn laki iski siis jälleen :o(. Minulla oli muka olevinaan kerrankin rahaa ostaa itselle jotain kivaa. Tuilaukset ja ostokset tein ja SITTEN POSTAS JÄÄKAAPPI! Koska pakastin oli kanssa viittä vailla "kuolemaa". Päätimme uusia molemmat. Meille saapui kaksi jääkaappipakastinta. Myyjä itse ehdotti tuollaista ratkaistua jääkaapin ja kaappipakastimen tilalle. Hyvä idea, ei voi moittia.

Tässä kuitenkin kuvaa niistä ostoksista, jotka kerkesin ennen tuhoa tehdä.

1224507.jpg

Kirjoja AdLibrikseltä . Tykkäsin tosi paljon noista kirjoista. Kerrankin sika säkissä osoittautui kelvolliseksi.

1224524.jpg

Seiskaveikat paikallisesta liikkeestä ja Noro Silk gardenit Lankakaupasta. Veikkosista tulee Fannille villatakki tai mulle villapaita, vielä enole päättänyt. Norot on mun ekat ja ei nuo nyt niiiiiin mahottoman ihania ole kuin hehkutetaan. Värit on kyllä aivan ihanat, mutta koostumus yllättävän karkea ja roskainen. Puolet keristä on jo muotoutuneet kolmiohuiviksi,  johon varmaan käytän loputkin.

1224552.jpg

Pitkästä aikaa oli pakko ostaa Kauneimmat käsityöt, koska siinä oli niin paljon kivoja malleja.  Maalauskirjan sain vaihtarina Muori Menninkäiseltä . Paljon kivoja juttuja ja yllättäen myös askarteluaiheisia.

Hieman vaihtojakin on tullut tehtyä. Tämän läjän sain Heidiltä vaihtarina kasasta 3D-kuvia. Mitenköhän noita raaskiin käyttää.

1224568.jpg