Tänään on minun "suuri askartelu-/käsityöiltani/-yöni". Tämä tapahtuu silloin, kun rekkamiesavoni on töissä perjantai-lauantaiyönä eikä minun tarvitse herätä aamulla töihin. Saapa nähdä vaan miten jaksan, kun aamulla piti taas herätä 3.50. Mutta kummasti noihin näpertelyihin riittää virtaa aina. Ihanaa, kun Fannikin nukkuu, joten saan tehdä lähes mitä huvittaa ja RAUHASSA!

Kävin läpi Kukka-decoon ilmoittautuneiden osoitteet ja seuraavien osoitteet minulta näkyvät puuttuvan: Jaana V ja Tanja. Jos siis luette tämän, niin nakatkaa osoitteenne s-postiini. Laitan kyllä huomenna teille viestiäkin. Yritän koristella kannen tämän viikonlopun aikana ja lähettää sen heti alkuviikosta ekalle.

Tämä viikko on ollut oikein kiva postin osalta. Erityisesti keskiviikkona oli vaikka kuinka monta kivaa kirjettä odottamassa raskaan työn raatajaa. Tässäpä näitä olisi kuvien muodossa.

Huuto.netistä:

373669.jpg 

Hero Artsin leimasinsetti. AIVAN IHANA!!! Kiitos Minna!!!!!

373672.jpg

Britt lähetti minulle nämä. Oikeasti huusin vain tuon sinisen paperin vas.yläkulmasta, kaikki muu on ekstraa!!! Suuri kiitos sinullekin!!!!!

Atc-kortteja

373673.jpg

Hiekkaoliivin atc-vaihdosta aiheena "kirjaimet". Nämä ihanuudet saapuivat Tatsilta. Aivan loistavia oivalluksia!!! Ja tässä omani, joilla osallistuin

373678.jpg

373679.jpg

Nämä taas sain Liljankukalta. Aiheina oli kissat, ystävänpäivä ja vapaa valinta. Erityisesti tuo ystävänpäiväkortti sykähdytti!!!

Myös Maiju, Sandy ja Mari ovat muistaneet minua tällä viikolla atc:n muodossa. Suuret kiitokset heillekin!!! Maijulle tulee ensi viikolla postia ;o)

Muut vaihdot:

373683.jpg

Samaisen Liljankukan kanssa vaihdoimme askartelumateriaaleja. Minä lähetin hänelle tapetteja ja hän leikkeli mulle kuvioleikkurikuvia ja tapetinpaloja. Mukaan sain myös leimasinkuvia, joille ei ollut hänellä käyttöä. Täällä löytyy kyllä käyttäjä!!!

 

Tätä kirjoittaessa tuli mieleen sellainen aloittelijan juttu, että pitäisikö nuo tekstit olla kuvan päällä vai alla? Mulla ne näköjään menee vähän minne haluavat, enkä jaksa kaikkia korjata.

 

Lisäänpäs tähän vielä muutaman keräilykuvan. Anoppitekeleeni oli "päättänyt", että kerään kannuja ja niitä he sitten appeni kanssa tuovat minulle lähes joka Viron reissulta. Koska heillä on Pärnussa oma osake, he käyvät siellä monta kertaa vuodessa. Onneksi en ole oikein mikään lukuihminen, joten kirjahyllyssä löytyy tilaa.

Vitriini keittiöstä päin:

373692.jpg 

Ja sama olohuoneesta päin:

373693.jpg

Liian korkea noille hyllyille:

373695.jpg

Suurin osa noista kannuista on ostettu paikallisista antiikkiliikkeistä HALVALLA!!! Jos noiden hintaa muuttaa euroiksi, on se sen verran, ettei täällä koto Suomessa tarvitse edes näyteikkunoita sillä rahamäärällä katsella. Vaikka tuo nyt ei ihan oma keräilykeksintö ollutkaan, en kyllä pane lainkaan pahakseni tuollaisista tuliaisista.

Törmäsin tällä viikolla erään keräilijän blogiin. Tavarat tuolla blogissa veivät kyllä täysin sydämeni. Tervemenoa "Sysimetsän syysmarkkinoille". Katsokaa ja kuolatkaa (niin minäkin tein ja taisi olla ehkä aavistus vihertävää väriä naamassa ;o) ).

 

EDIT! Meinasi aivan unohtua tällä hetkellä "pinnalla" oleva asia. Osallistuin lankavaihtoon ja sain parikseni hänet. Ihana, kun värimaailmamme passaavat tosi hyvin yhteen, voisi jopa sanoa, että täydellisesti. Päätimme vaihtaa heti kerralla 400g lankaa. JÄNNITTÄÄ NYT JO!!! Oikeastaan näissä kaikissa vaihdoissa minua jännittää enemmän se, mitä toinen tykkää lähettämistäni jutuista. Ehkä se on iän tuoma piirre.