Jee!!! Enää 601 mun edellä jonossa eli ihan kohta taitaa kutsu käydä. Punapää-maininta sen vuoksi, että värjäsin juuri hiukseni. Värin piti olla tummanpunainen, mutta mun hiuksissa siitä tuli ihan kirkaanpunainen! Näin mulle yleensä aina käy. Hiuksissani on niin paljon (kuulemma) punapigmenttiä, että punainen väri ottaa tosi herkästi. Eipä tuo haittaa, tuli vähän piristystä keskelle tätä syksyn pimeyttä. TYKKÄÄN!

Neulerintamalla on valmistunut salomoninsolmuhuivi Kuurasta, jonka tein tilauksesta työkaverilleni. Lankaa huiviin meni 150g ja siitä tuli aivan syötävän ihana. Ullakin oli aivan haltioissaan. Kuvaa siitä en valitettavasti muistanut ottaa.

Itselleni on tekeillä lapaset seiskaveikasta Novitan extralehtisen mukaan. Toinen on jo valmis ja toinenkin puolessa välissä. Tosi kivat ja nopeat tehdä. Tein tarkoituksella niihin hieman pidemmät varret kuin ohjeessa. Pysyvät näin paremmin hian alla.

1046290.jpg

 

Myös uusia lankoja on muuttanut meille. Vironvillat anopilta jälleen. Tuo tummemman punainen menee äidilleni lahjaksi. Toisen kohtalo on vielä auki.

1046293.jpg

Synttärilahjaksi sain rahaa, jotka tietenkin pitää sijoittaa järkevästi ;o). Tuli tilattua Kauhavan kangasaitasta kerijä sekä 3 vyyhtiä villalankaa. Toivottavasti tulevat ennen viikonloppua.