Jeps! Viime viikonloppuna meni täysin hermot tämän rakkineen kanssa ja tilata pläjäytin uuden. Saapas näkee, millon saapuu. Mitään kuvia en edes viitsi siirtää enää tänne, kun kuviensiirron jälkeen kone menee aivan sekaisin.

Adlibrikseltä on tullut jälleen tilattua kolme kirjaa. Kaksi kirjoista on sukka kirjoja: TÄMÄ ja TÄMÄ . Lastenneuleiden ohjeita olen kaivannut, joten tilasin TÄMÄN . Kirjat on kaikki tosi loistavia ja niissä on paljon toteuttamisen arvoisia ohjeita. Ainut mikä vähän harmittaa on se, että sukat on kudottu neljällä puikolla, joka tuottaa mulle aika suuria ongelmia. Mutta eiköhän sekin ala harjoittelun jälkeen sujumaan. Lastenkirjassa oli yksi malli ylitse muiden. Pitsinen neulepusero, oliskohan tuo oikealta nimeltään kaarrokeneule(?). Ohjeessa käytetty lanka on seiskaveikan paksuista, josta luultavasti puseron teenkin. Pitsiä puserossa tulee resoreihin ja niiden yläpuolelle sekä korkeaan kaulukseen.

Neulerintamalla on menossa teen ja puran vaihe ;o). Cavernia aloitin keskiharmaasta 7V:stä, joka muuten on aivan ihanan pehmeää eikä kutita yhtään. Se on kuitenkin niin "tylsää" kudottavaa, että pakko tehdä välitöitä. Fannille tein kissankorvapipon petroolinvärisestä Teddystä. Pipo on varustettu korvaläpillä. Pipon tuunaus on vielä kesken. Laitan siitä kuvaa, kunhan saan valmiiksi. Eilen tein myös toisen pipon ilman läppiä, vaal.pun. teddystä. Tuo pipo lähtee lahjaksi. Salaisia juttuja on tullut myös tehtyä...

Langanostolakko meni pilalle eilen :o(. Fanni lähti aamulla junalla Ouluun mummun ja pappan kans ja minä suuntasin naapurikaupunkiin shoppailemaan. Salaisten juttujen lisäksi omaan lankakoriini lähti 2*3 eriväristä Jussia, joista tulee sukkia. Tuotahan oli ihan pakko ostaa, koska se on NIIN HALPAA, 1,80€/kerä. Toisesta liikkestä lähti mukaani 4 kerää turkoosia Jannea. Nuo ostin tarjouksen vuoksi. Jokaista kahta kerää kohti sai yhden kerän Gjestalin Naturgarn no1:stä. Tuosta samaisesta langasta on tehty vihreä laukkuni. Tällä kertaa otin mustaa vai olisko tuo tummanharmaata, koska siinä on valkoista seassa. Noista ajattelin kokeilla huovuttaa tossut itselle ja Fannille, vihreää lankaa kun on vielä jäljellä. Mitä luulette onko tuon ja Easyn huopumisen välillä suuria eroja? Easy-tossuihin oli ohje muistaakseni Modassa.

Joulukortteja olen yrittänyt myös suunnitella, mutta paperiaskartelut tökkii jotenkin tosi pahasti. Tämän viikon aikana lupaan kuitenkin saada tehtyä atc-kortit, jonka vaihdon lupasin järjestää.

Nyt kahaville ja ulos!