Piti tulla pikaisesti hehkuttamaan, että minullapas kävi kerrankin tuuri lotossa. Yhdessä rivissä oli 4 oikein ja toisessa 5 oikein!!!!!!!! Voittosumma 52,60€ !!!!!!!!! Ja koska lappu maksoi 10,40€, jäin voitolle 42,20€!!!!!!! Nyt sitä seuraavaa "pottia" saakin odottaa ainakin seuraavat kaksi vuotta :o(.

Eilen tuli Hobby hallin kuvasto ja sieltä löytyi yksi aivan ihana juttu, nimittäin lipasto rottinkilaatikoilla. Mikä ideaalijuttu tuo olisi mun langoille ja toisaalta Fannin leluille. Nimenomaan tuon rusken haluaisin, valkoinen ei miellytä yhtään silmää. Periaatteessa meille ei kyllä mahtuisi enää paljon huonekaluja, mutta jospa tuon yhden sohvan pois vieminen antaisi sen verran tilaa, että voisin nuo "mökkiimme" mahduttaa. Toisen lipaston rahat olisivat jo säästössä...

Ja vielä vähän käsityörintamalta... Fanni vei mummulle eilen sen tekemäni kaulurin, joka kuitenkin nyt sitten loppupeleissä päätyy arpajaisvoitoksi seurakunnan johonkin tapahtumaan. Äiti soitti aamulla, että voisinko tehdä vielä siihen kuuluvan pipon samaan satsiin. Mikä ettei?! Jos vaan mun tekeleeni kelpaavat tuollaisiin paikkoihin, niin sehän on vaan kunnia.

 

Vähän edittiä. Nämä kuvattomat kirjoitukset on niin tylsiä, että lisätään edes kuvat meidän mustista

387598.jpg

Eli tässä nukkuva (tai siis se nukkui ennen kuin häiritsin) nöffi-koiramme Meimi, 6-vuotta.

 

387600.jpg

Tämäkin taisi nukkua. Elikkäs Max-kissa, viime kesän pentuja, tarkka ikä ei tiedossa.

 

Ps. Jos jollakin saatuisin löytymään pitkiä (n. 220cm) puuvillaisia sivuverhoja, värisävyltään turkoosia ja tumman ruskeaa, laita viestiä ;o)