Sen  AINA eestään löytää. Niin kävi nytkin. Olen jo paljon aikaisemmin puhunut tilaustyöstä, jonka minun piti  kutoa Tuulalle. Koska deadlinea ei  ollut ja tuo lanka oli todella rasittavaa kutoa, homma vaan lykkääntyi. Tiistaina Tuula kertoi, että jospa edes toinen niistä olis lauantaiksi valmis. Lupasin tehdä, koska tiesin sen olevan helppo homma, toinen kappalehan on jo valmis. Eikä se nyt niin ylivoimainen tehtävä ollutkaan, mutta kaiken muun olen saanut kyllä tällä viikolla unohtaa :o(. "Opinpas" vihdoin keskivikkoiltana kutomaan sitä tikapuulankaa, joten ei paniikkia. Valitettavasti en muistanut kuvata luomustani, mutta tuskin tuo olisi kuvasta edes selvinnyt. Jospa sitten sen toisen muistaisin kuvata ennen luovuttamista.

Viime viikonloppuna ja eilen olen sitten kerennyt vähän leikkimään leimasimilla ja musteilla. Aluksi kuva taustapapereista, toisessa kuvassa softikseen painettu leimasinkuva. Viimeisessä kuvassa olen käyttänyt kahta uutta leimasinta, jotka saapuivat Askartelunettasilta . Tulipas tilattua kolme muutakin leimasinta, kun oli 20%:n alennus.
533400.jpg

533406.jpg

533408.jpg

Elliksen järjestämään horoskooppi-decoon käytin noista ekan kuvan papereista punaista. Oman sivuni aiheena oli "Kaksonen", itse olen kylläkin skorpioni.
533405.jpg


Ensimmäinen huovutustyö lähes valmis. Laukun tein kahdesta langasta, Turmalinista ja Mellistä. Tuli aika iso, mutta onhan mulla noita pieniä jo ennestään. Luulin kyllä tuon menevän enemmän kasaan, mitä tein väärin?. "Pientä laittoo se vaatii vaan. Sitten baanalle brassailemaan" -Kummelit: Toyota Marc2-. Kahvat ajattelin tehdä ihan kankaasta, jos vaan sattuu sopivaa kohdalle. Kangaskahvat eivät ehkä veny niin paljon kuin huovutetut. Syy miksi en kahvoja tehnyt samalla, on hyvin yksinkertainen. Jos tuosta ei tule laukkua, niin tulee tyyny ja silloin olisi mennyt kalllista lankaa ihan hukkaan ;o). Tässä kuvat ennen ja jälkeen. Mittakaavana toimii uusin kytkylemmikkini Nokia N73.
533476.jpg

533478.jpg


Tänään kävimme sitten "perheretkellä" naapurikunnassa messuilla. Messuilla oli esillä kyseisen kunnan yrityksiä. Toinen kotihan tuo kunta mulle lähes on, koska käyn siellä töissä (VITSI, VITSI!!!). Menin sinne katsomaan Tuulan (joo, sen saman) duunausmuotinäytöstä, mutta valitettavasti näkemättä jäi :o(. Ensimmäinen esitys oli ollut jo ja toinen oli niin myöhään, ettei jääty sitä odottelemaan. Tottakai sieltä tuli jotain ostettuakin (metrilakun lisäksi).
Tällainen ihanuus oli ihan pakko ostaa, vaikka kyllä mää sitä mietinkin, valehtelematta MINUUTIN. Sori, otin näköjään sen huonomman kuvan kameralta.
533503.jpg
Unisieppari Fannin huoneeseen. Tällä hetkellä se roikkuu meidän huoneessa, mutta Fannin sängyn yläpuolella. Noita tuli kuolattua Tampereen messuilla (ja joka paikassa muuallakin), mutta hinta on ollut aika suolainen. Tampereella nuo maksoivat yli 40€, tämä oli VAAN 20€!
Tuulan kojusta löytyi tietenkin messutarjouslankoja. Harmittaa, etten varannut enempää rahaa mukaan, siellä olis ollu vaikka mitä ihania lankoja. Nämä ihqt lähti kuitenkin mukaan hintaan 10€/3kpl. Lanka on Hjertegarnin Up21. Lanka on jo muotoutumassa huiviksi. Teen siitä ihan tavishuivin, mutta päistä teen kolmionmalliset. Jotain vinkeetä pitäis niihin päihin sitten keksiä hapsujen tilalle. Ehdotuksia?!
533505.jpg


ASKIVAIHTOON ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT! Nimet on arvottu ja virallisena arpoja toimi Fanni. Hienosti toimikin, koska yhtään nimeä ei tarvinnut ottaa uusiksi, oman lapun takia. Laittelen s-postia osallistujille huomenna, silloin voin ehkä olla vähän skarpimpana kuin nyt.