Rupesi enemmän kuin vähän korpeamaan nauhat, jotka lojuivat yhdessä sykkyrässä monessa muovipussissa, jotka taas olivat yhdessä paperikassissa. Koska en raaskinut tilata nauhalaukkua täältä , päätin kokeilla, josko saisin sellaisen itse aikaiseksi. Koska ompelua en harrasta, oli toinen vaihtoehto pahvilaatikko. Aluksi yritin tehdä pieneen pahvilaatikkoon, mutta totesin sen olevan liian paksua pahvia ja muutenkin "epämukava". Kaappeja kollatessa käsiin osui juuri nappi pahvisalkku. Ja eikun hommiin...

1. Lähtökohta (huomaa piilomainonta ;o) )

1484045.jpg

2. rei´ítettynä

1484065.jpg

3. Yksi sivu saanut paperin päälleen ja nauhat paikoilleen

1484082.jpg

4. Sisällä vallitseekin sitten kaaos, mutta sinnehän ei kukaan nää ;o)

1484087.jpg

Laatikkoon laitoin vain ne nauhat, joita on yli 20cm:n pätkä. Pienemmät pätkät jäivät sinne samaiseen kassiin, jossa olivatkin, niihin samoihin pusseihin, joissa olivatkin. Niille pitäisi vielä keksiä joku hyvä systeemi.

Toinen puoli ja päädyt ovat vielä käsittelemättä. Mutta toisaalta, kaikki joulu- ja muotonauhat on laittamatta laatikkoon, joten kyllä se melko täyteen tulee. Ja mun on ihan pakko hankkia lisää kirkkaanvärisiä ja ruudullisia nauhoja!!! JOS tuo ei toimi käytännössä, täytyy sitten varmaan harkita Pull eziä.