Taitaa sitten olla menossa pienten töiden kausi. Kaikki valmistuneet ovat pientä piperrystä tai vähän isompaakin, mutta nopeita valmistaa.

Tässä kuvaa aikaisemmin mainitsemastani Maze-bookista. Eka kuvassa on kansi ja toisessa yksi aukeama. Jääköön muut sivut salaisuudeksi ;o). Tämä matkasi "enkelille".

454245.jpg

454247.jpg

Seuraavaksi toinen Calorimetryni, josta eilen jo mainitsin. Tämä on ihan passelin kokoinen mulle, tuosta toisesta tuli valitettavasti vähän liian iso :o(. Kuvassa "teos" on päättelemättä ja siitä puuttuu nappi. Nyt se jo tosin on ihan valmis.

454251.jpg

Tämä ilta on kulunut käsitöiden merkeissä. Kun sain Calorimetryni valmiiksi, "piti" tehdä Fannille pipo. Ohje on sama kuin omassa jenga-pipossani, pienempänä vain tietysti. Kun sain pipon edes jonkinlaiseen mittauskuntoon, oli mittatikku jo valitettavasti (tai onneksi) nukkumassa, joten aamuun asti saan jännittää, että mahtuuko tuo päähän. Tilausta tuolle pipolle kyllä oli, koska nämä säät on nyt aika mutkikkaat, ajatellen vaatetuksen kannalta. Karvalakki on jo liikaa, mutta ohuet kevätpipot liian vähän. Pipoja löytyy, mutta ei yhtään sellaista, joka ylettyisi kunnolla korville. Tästäpä syystä syntyi "läppäpipo" teddystä. Mannekiinina toimii joululahja-apina, jolla taisi olla nimikin, mutta sitä en muista.

454258.jpg