Onpas taas yksi viikko takana. Koko viikko on mennyt lähestulkoon töissä ja levätessä. Ensi perjantain hammaslääkärin vuoksi olen joutunut tekemään sisääntekoja, joten työpäivät ovat olleet vähän tavallista pidempiä. Aamulla lähden matkaan 5.30 ja kotiudun 16.30-17.00. Eipä siinä paljon aikaa muulle jää, nukkuakin pitää. Sama rumba jatkuu vielä ensi viikolla ja siitä seuraavallakin :o(.
Maanantaina oli kiva mennä töihin, kun sain heti töihin päästyäni Ninniltä järjestämäni askivaihdon askin. Yritin johdatella onnetarta (kolme kertaa!), jotta Ninni olisi saanut lähettää askinsa jollekin muulle teistä osallistujista, mutta minä olin hänen "kohtalonsa". Ninni oli huomannut saman kuin minä täyttäessään askia. Vaikka molemmat tykkäämme ruskeasta, löytyi vain vähän ruskeita juttuja askiin. Kivasti niitä ainakin tuossa mulle tulleessa askissa oli. KIITOS VELÄ KERRAN, NINNI!
549960.jpg


Ampalta saapui tällainen kasa aivan ihania leimasinkuvia. Varsinkin hääpari ja haikaraa raahaava vauva on mun suosikkeja. Mistähän tuollaisia leimasimia saa, tahtoo kans! KIITOS, AMPPA!!!!!
549967.jpg


Nesseltä saapui "anna hyvän kiertää" -porkkana. Aivan ihana huovutettu magneetti. Jääkaapin oveen se heti löysi tiensä. KIITOS, NESSE!

549985.jpg


Paljon en ole tällä viikolla siis saanut aikaan, mutta erään jutun tein, josta ole todella ylpeä. Tilasin Ellokselta aivan loistavat säilytyssysteemit langoilleni. Eihän noihin kahteen tietenkään mahtunut kaikkki lankani, mutta suurin osa kuitenkin. Nyt ne on järjestyksessä ja minä olen onnellinen siitä!

549974.jpg

Ja tältä näytti kamari heti hullun myllyn jälkeen. Nyt se kyllä on jo edes vähän paremmassa järjetyksessä ;o)
549976.jpg


Perjantaina alkoivat jääkiekon MM-kisat (jos se nyt joltakin on jäänyt huomaamatta). Urheilua en muuten pahemmin seuraa, mutta just jäkiksen MM-kisat ja formulat tulee kyllä seurattua. Suomi-Ukraina pelin aikana tein Fannille kevät pipon Samos Lollipopista (langoista jälleen kiitos Ninnille!!!!!). Malli on vähän sekoitus paristakin ohjeesta ja vähän omasta päästäkin. Mallinukeksi jouduin laittamaan ylisuuren ilmapallon, kun pipon omistaja ei suostunut olemaan sen aikaa rauhassa, että olisin saanut kuvan otettua.

549990.jpg

Ninni toi lankaa 200g ja tuohon meni vajaa 50g. Sunnitelmissa oli tehdä itselle lopuista langoista laukku, kunhan vaan keksis, että minkälainen. Taitaa tuo Samos olla mun suosikki kesälangoista!


Viime yönä istahdin ekan kerran tällä viikolla askartelupöytäni taakse. Tein kolmeen decoon sivut ja täytin Kaisuliinan järjestämän toisen askivaihdon askin. Seuraavaksi olisi vuorossa Tiinan aakkos ATC:t. Osat on jo valmiina, pohjat pitäis leikata ja liittää palaset yhteen.


Kohtahan on muuten TOUKOKUU! Uusi kuukausi ja uudet haasteet. Ensi kuussa uusina juttuina kuvioihini tulevat TOVERI TOUKOKUU sekä "TNY" eli tunnettu neuleystävä. Tuon jälkimmäisen toteutan PikkuMyyn kanssa. Homma toimii täysin kuten SNY, mutta summa on 10€.

Pitäisiköhän tässä lopuksi paljastaa yksi paheeni ja intohimoni?! No, jospa nyt sitten tunnustan, että olen aivan hulluna noihin PartyLiten kynttiläjuttuihin ja erityisesti hajullisiin tuikkiviin. Kaikki muutkin kynttiläjutut ovat mieleisiä, mutta nuo tuikkivat menee kyllä kaikkien ohi!
Kaverini toi eilen hänen kutsuiltaan tilaamani tuotteet ja tässäpä ne ihanuudet ovat

550046.jpg

550017.jpg

Ja tietenkin tilasin niitä tuikkivia. Tällä kertaa tuoksuna vadelma-timjami. Ihanan tuoksuisia, mutta kuitenkin vihreä omena on edelleen paras!

Ps. Arvatkaa mihin meen tänään 17.00 ;o)