Jouluvalmisteluni alkavat olla ihan kivalla mallilla. Kaikki lahjat on hankittu/tehty, siivoukset ihan kivalla mallilla. Piparit on tosin leipomatta vielä, mutta niiden aika on huomenna ja sunnuntaina.

Ensimmäiset joululahjatkin on jo annettu ja saatu. Tässä kuva Zetor-huivista, jonka sai Ninni.

1149024.jpg

 Huivi on tehty Drops Alpacasta. Tunnustan, että puolessa välissä huivia meinas usko mennä sen valmistumiseen, mutta sitkeys palkittiin, huivi valmistui ajoissa ja Ninni sai töissä paketin. Lanka vaan yksinkertaisesti halusi päästä Ninnille huiviksi ;o).

 

Ninniltä sain paketin, jota piti käsitellä erittäin varovasti. Annoimme toisille luvan avata paketin juuri silloin kuin itse haluaa. Särkymisriskin vuoksi avasin jo oman pakettini. Sisältö oli aivan ihana ja juuri minun näköiseni. Tämä taulu on Ninnin perheen omaa tuotantoa. Jopa muotin on valmistanut perheen isännän tuttu. Isäntä kuulemma valoi kipsin ja Ninni maalasi. Tämä on ihana!

1149036.jpg

Lisäksi paketissa oli (kuinkas muutenkaan) aivan ihanan hurmaava kynttilälyhty! Valitettavasti en saa kuvaa niistä ihanista tähdistä, jotka tuo lyhty heittää kattoon ja seinälle :o(. Lyhdyssä oli sisällä ihana vaniljan(?) tuoksuinen tähdenmallinen kynttilä muovikipossa, jota tosin en raaskinut vielä polttaa.

1149043.jpg

 

Nyt kun joulujutut on näin hyvällä mallilla, istun ihan rauhassa sohvalla illan ja kudon sukkia ITSELLENI. Sitten kun joskus saan Fannin nukkumaan, alkaakin käsittämätön ahertaminen lahjapakettien kanssa. Tänään oli MTV3:n joulukalenterissa ihania ideoita lahjojen paketoimiseen esim. sanomalehdellä, mutta eipä taida keskipohjanmaasta tulla niin hienoja...