Koska SAY:ni halusi vähän listaa, että mistä tykkään, niin päätin listata tänne joitain asioita mieltymyksistäni.
Pääosin nämä koskevat askartelua ja neulomista.

AIHEET
Enkeli, Perhonen, Nalle, Lehmä ja Kissat

"TYYLISUUNNAT"
Ehdottomasti RETRO. Vintage miellyttää osin myös, mutta hieman liian romanttinen minun mieleeni

VÄRIT
Tykkään väreistä! Murretut värit on kivoja, mutta toisaalta taas kirkkaista väreistä (oranssi, pinkki, turkoosi) pidän myös. Kestosuosikkeja ovat ruskea ja sininen (erityisesti petroolin- ja farkunsininen sekä siniharmaa). Viime aikoina olen myös tykästynyt pastellisävyihin ruskean kumppanina, kuten esim. tämän blogin pohjassa on. Jos väreistä jostain en "tykkää", niin ne ovat vihreä (paitsi vaalea ja se joka luetaan noihin kirkkaisiin väreihin), keltainen ja tummansininen.

MITÄ TEEN
Askartelupuolella teen mieluiten kortteja, atc-kortteja, puzzle arteja, helmitöitä jonkin verran, magneetteja (uusi villitys). Käsityöpuolella tykkään kutoa (siis neuloa) ja silloinkin pieniä ja nopeita töitä (huiveja). Mun sinni ei riitä mihinkään pitkäkestoiseen juttuun. Kova tahto ja halu olisi opetella ompelemaan (LAUKKUJA!!!). Tunnustan, olen siis laukku- ja huivifriikki!!!

MATERIAALIT
Kaikenlaiset paperit yms., tarrat, nauhat, napit, kauniit lehtikuvat, kankaat, kuvioleikkurikuvat... tekevät kauppansa. Olen siis melko kaikkiruokainen materiaalien suhteen. Nykyään pyrin suosimaan kierrätystä näissä askareissani. Lehdetkin tulee nykyään selattua "kierrätyssilmällä". Atc-korttien ja puzzle artien vuoksi kaikki pieni on "kaunista".

LEHDET JA KIRJAT
Lehdistä suosikkeja ovat askartelu- ja käsityölehdet (vanhemmatkin lehdet). Lehdet on mun heikkous!!! Kaikki korttilehdet, joita olen paikalliselle ärrälle tilannut, pitää ostaa. Harmi kun ovat niin hiivatin kalliita :o(. Tällä viikolla tilasin yhden englantilaisen lehden, jota tulee 6 numeroa tilausjaksossa. Käsityölehdistä tulee Moda, Novita ja Suuri käsityölehti (loppuu kesällä, enkä uusi tilausta). Yleensä korttilehdistä en tee mitään suoraan ohjeen mukaan vaan kerään niistä ideoita. Kylkiäiset on kans aina mukavia ;o).
Myös sisustuslehdet on tosi kivoja (kivoja kuvia).
Kirjoja en lue. Paitsi käsityö- ja askartelukirjat. Noitakin alkaa olla jo aika paljon kirjahyllyssä.

TEKNIIKAT
Paras tekniikka on leikkaa-ja-liimaa. 3D-kuvista pidän, jos ne eivät ole liian pikkutarkkoja leikattavia. Leimasia omistan jo aika läjän (niitä ei ole koskaan liikaa) ja niitä tulee käytettyä. Leimailun monipuolistamiseen pitäisi vaan panostaa hieman enemmän. Joitakin kohokuviointisabluunoita omistan myös. Ilman valopöytää tuo on vaan vähän hankalaa, koska askartelen harvoin päiväsaikaan.

JA MISTÄ TYKKÄÄN ENITEN:
ILOISISTA YLLÄTYKSISTÄ!!!

Ja vielä SAY:lle tiedoksi: olen vuosimallia 1976. JA KIITOS TOSI KEVÄISESTÄ NETTIKORTISTA!!! Keväinen ilma on täälläkin.