Aivan hirvittävän nopeaa nuo luvut tuossa laskurissa menevät! Onko muka mun jutut jonkun mielestä noin kiinnostavia? JenniHelena ja Mammutti bongasivat tasalukeman, joten heille olisi luvassa palkinto. JenniHelenan kiinnostuksen kohteet tiedänkin jo, mutta jospa Mammutti laittaisit s-postia, että minkätyylistä palkintoa haluaisit (neulontaa vai askartelua vai ristipistoja...).

Eilen illalla oli tosi tympeä olotila. Oli vähän kuin olisi kuumetta, mutta ei kuitenkaan. En olekaan vielä sairastanut sitä kuuluisaa flunssaa tänä keväänä, vaikka sitä joka puolella tuntuu olevan liikkeellä *koputtaa maalaamatonta puuta*. Kehaisenpas tässä samaan hengenvetoon, että viimeksi olin sairaslomalla joulukuussa 2004. Tuolloin olin 1,5 päivää oksennustaudin vuoksi pois. Ensi tiistaina tulee täyteen 7 vuotta samassa työpaikassa ja sairaslomapäivien määrä ei varmaan kauas kymmenestä heitä.

Koska oloni oli niin kurja, piti saada jotain tosi "fantsua" tekemistä ja silloin syntyi eka Calorimetryni, Loft langasta, jonka enkeli minulle lähetti. Tuosta tuli vähän liian iso, joten uusi on jo puikoilla, seiskaveikasta tällä kertaa. Lanka on TIETYSTI sitä ihanaa siniraidallista, josta on kuva jossain aiemmassa postauksessa.
452223.jpg

Olisin kovasti kiinnostunut myös skräppäyksestä, mutta jotenkin en vaan siihen pääse kiinni. Tämän tekeleen viime kesältä löysin siivotessani tuota askartelutarvikehyllyä. Kissan kuva on leikattu kortista, joten harmi vaan ei ole oma. Tuon taiteenlajin lehteäkin olen jo pari vuotta osatnut/tilannut, mutta jotenkin en vaan uskalla aloittaa. Ehkä nuo lehtien todella hienot jutut luo liikaa paineita.
452234.jpg


Arvaakos kukaan, että mikä tämä on?!?!?! Arvaamisen hankaloittamiseksi kuva on vähän väärinpäin ;o)
452241.jpg

Sen ei pitäisi olla puolikas kala, mutta Markon mieliksi se voi kyllä olla sitäkin. Nuo palaset ovat ylijäämä palasia töistä ja minä näin niissä heti yhditettynä MEKON . Ehkä mulla on hieman liian vilkas mielikuvitus, mutta aion tuota käyttää sabluunana. PaperCraft Inspirations lehden mukana on tullut korkokenkä-leimasimia, jotka ehkäpä passaisivat tuon mekon kanssa yhteen. Saapas näkyä taas, miten käy.

Jonkun blogissa huomasin tänään linkin ASKARTELUKAMMARIIN . Tulisikohan tuosta uusi kohtauspaikka askartelun ja käsitöiden ystäville. Täten haastankin kaikki rekisteröitymään jäseneksi, jotta tuo kivannäköinen palsta pääsisi kunnolla vauhtiin.

Jos joku haluaisi tehdä vaihtaria kanssani, niin nyt olisi huutava tarve vauva-aiheiselle materiaalille. Kaikkea mahdollista lehtikuvista alkaen tarvitsisin. Ei mielellään mitään tyttö-vauva tai poika-vauva juttuja vaan ihan neutraalia matskua tarvitsisin.