Pitkästä aikaa otin itseäni niskasta kiinni ja käskytin päivittämään blogiani. Yksi syy on tämä auttamattoman vanha tietsikka. Kone on kohta 7 vuotta vanha eikä tämä rakkine jaksa enää pyörittää kunnolla päivitettyjä versioita ohjelmista. Ongelmat vaan pahenivat, kun päivitin koko Windowsin (en ollut sitä ennen tehnyt :hih:). Uusi kone olisi saatava, mutta siihen tarvitaan tonni!!! Voisihan tästäkin saada halvemmalla paremman, mutta tilanpuutteen vuoksi haluan littanan näytön. Just kahtoin Hobby Hallin kuvastosta konetta, jonka keskusyksikkö on pienempi, siinä on littana 20´´ näyttö, langaton hiiri ja näppis. MÄÄ HALUAN SEMMOSEN!!! Mutta finanssipuoli ei salli :o(. Metalliliitto maksaa tämän kesän aikana ylimääräistä rahaa 350€, mutta eipä sekään paljon auta, valtio vie kuitenkin verojen muodossa suuren osan. Palkankorotuksetkin tulee, mutta mua häirää siinä sana PAIKALLISESTI. Meidän työpaikassa se ei yleensä ole mikään positiivinen asia.

Paljon ei ole nyt kesän aikana tapahtunut, mutta jotain sentään. Ufoja tulee aloitettua harva se päivä. Kaikki tuntuu jäävän kesken. No, ei huolta, mulla on yleensä aina kesän alussa tällainen kausi.

Lollipopista aloitin pitsineulepuseron juhannuksena. Arvatkaa vaan haisiko se pikkusen savulle, kun sitä tuolla grillipaikalla tein ;o). Ihan nätti siitä tulee, kunhan sen joskus saan valmiiksi.
 
Syntymäpäivälahjaksi aloitin veljen tytölle huovutettavaa laukkua. Se alkaisi olla ihan pikapuoliin pesukonekunnossa, mutta vähän jäin miettimään sankapuolta. Taidan tehdä siihen sellaisen lyhyen remmin, jotta laukkua voi pitää kainalossa. Laukun kumppaniksi tein  huivin tytskän lempiväreistä eli harmaasta ja vihreästä. Lankana on Maija ja ohje SandnesGarnin lehdestä, jonka ostin joku aika sitten.
701975.jpg

Södera-sukkia aloitin. Totesin kuitenkin, ettei mulla oo käyttöä noin pitkille sukille, joten teen niistä nilkkasukat (tyyliin sneaker). Niistä toinen on valmis.

Yhden laukun sentään olen saanut valmiiksi. Laukku on tehty kaksinkertaisesta Jussista ja Funnystä. Malli ihan omasta päästä. Laukun vein lahjaksi 6-vuotta täyttäneelle Jannen veljentytölle. Laukun mukaan päällystin vihkon ja ostin puuvärejä ja ihanat perhospinnit (Fanni valitsi ne).
701933.jpg


Eilen tuli fiilis, että nyt olisi pakko tehdä jotain pientä, joka olisi mahdollista saada valmiiksi yhdessä illassa. Etuhiukseni vaativat aina pinnin, jotta eivät tulisi silmille, joten teinpä sitten pannan. Malli on Molly´s headband ja lankana OnLinien Supersocke cotton. Pikkusen liian iso tuli, mutta se on helpompi korjata kuin pienestä isommaksi. Ohjeessa on i-cord nauhat, mutta mun mielestä tuo nappi on näppärämpi ja pitävämpi.
701941.jpg


Osallistuin viime kuussa Kasilin pakettivaihtoon. Vaihdon "teemana" oli tällä kertaa itsetehty. Jokainen lähetti listassa seuraavana olevalle ainakin 5 itsetehtyä juttua. Nämä minä lähetin Esterille , joka kuulemma piti tosi paljon paketista.
701950.jpg

Tuo kukka on pyyheliinan ripustin ja pussissa oleva on solmittava helmikaulakoru.

Tällaisia ihanuuksia lähetti minulle Minna.
701958.jpg

Huivi on aivan ihana, käyttöön pääsi heti. Kesähuiveja mulla ei muuten yhtään vielä olekaan. Tervetuloa kyltti päätyi juhannuksena Grillimökkiin, koska halusin laittaa sen jonnekin sateensuojaan, etteivät vaan kirjaimet irtoa. Korvakorut ja kännykkäkoru ovat juuri minunvärisiä. MENIN IHAN SANATTOMAKSI AVATTUANI TUON PAKETIN, KIITOS MINNA!!!


Adlibriksesta tuli sitten muutama kirja tilattua. Nuo laukkukirjat olivat vähän pettymys, mutta en nyt kuitenkaan sanoisi, etteikö olisi kannattanut tilata. MUTTA TUO HUIVIKIRJA! Aivan ihania malleja. Tässä kirjassa oli ohjeita myös pienempiin suorakaiteenmuotoisiin huiveihin, mikä on tosi kiva juttu.
701966.jpg


Eilen kävimme Fannin kanssa pyörähtämässä paikallisella kirppiksellä, joka toimii vaan lauantaisin. Menin sinne ihan vaan kahtelemaan, mutta teinkin todellisen LÖYDÖN.
701970.jpg

Tuota mallia olen ihastellut vaikka kuinka kauan (lehteä en nyt muista) ja nyt löysin sellaisen valmiina. HINTAA TUOLLA OLI 2€ !!! Pusero näyttää siltä, ettei sitä ole kertaakaan pidetty. Kaulus oli aika tiukka, mutta pienellä venytyksellä sain pääni menemään läpi. Hauikseni :hihhih: on sen verran olemattomat, että hiojen yläpäähän joudun laittamaan kuminauhaa tai vaikka vaaleanpunaiset satiininauhat ;o).

Loppuun vielä pieni arvoituksen poikanen. Vastauksen kerron illalla. Mitä nämä ovat?
701976.jpg

Saana, olet ihan oikeassa! Nuo ovat tosiaan Fannin Clikit (tai jotain sinne päin) karkkeja, jotka jäivät kippoon, ulos sateeseen, muutamaksi päiväksi. Karkit ovat turvonneet noin 7-8 kertaisiksi alkuperäisistä! auringossa ne sulivat välittömästi pois :o)