Lainausmerkeissä toivottelen, koska mielestäni itsenäisyytemme meni samalla kun liityttiin Euroopan unioniin. Mitä itsenäisyyttä se on, kun saksalaiset ja ranskalaiset määrää marssitahdin?! Pieni Suomi tulee vikisemättä perässä ja on vaan tyytyväinen kun saa kuulua isompien joukkoon.

No, onpas tänään edes vapaapäivä. Päivä on harmaa, synkkä ja sateinen. Nytkin sataa vettä tosi lujaa. Lähes kaikki lumet on sulanu pois :o((. Joulufiilis on poissa. Aamulla yritin tehdä joulukortteja, mutta parin kappaleen jälkeen loppu inspis. Joululahjoja olen värkännyt koko päivän. Niihin sentään riittää inspis. Kutominenhan ei välttis liity mitenkään jouluun. Laskeskelin aamulla, että aikas monta joululahjaa on vielä tekemättä. "So much to do, so little time!" . Täytyy vaan jotenkin koittaa selvitä urakasta, nukutaan sitten vaikka vähemmän.

Tänä iltana täytyy jälleen seurata linnanjuhlia. Ei ne muuten kiinnosta, mutta niitä pukuja on ihan kiva kahtella. Onneksi isäntä lähti töihin eikä oo harrastamassa kanavasurffailua. Meillä kun kake on aina Jannella. Mua ärsyttää suunnattomasti se kanavien vaihtelu! Kun olen Fannin kanssa kahdestaan kotona, laitan töllön kolmoselle ja siinä se saa sitte koko illan olla. Nykyään tulee kyllä kahtottua subbarilta Simpsonit, sen verran voi kanavaa kääntää.

Nyt jälleen puikkojen kimppuun...