Jeps, nyt tuntuu, että oon kesälomalla! Aurinko paistaa ja on suorastaan kuuma. Koko aamupäivä on oltu Fannin kanssa pihalla. Fanni lontas altaasa ja minä (yllätys, yllätys) kudoin. Tunti sitten oli jo pakko tulla sisälle, ettei Fanni saa auringonpistosta, "uimassa" kun ei kuulemma voi pitää lakkia päässä. Itse en oikein tykkää tällaisista ilmoista, on liian kuuma. Alkoi tulla jo paha olo, mutta onneksi täällä sisällä on aika viileää.

Eilen kävin vihdoin parturissa, kuvia ette kyllä näe ;o). Pituus ei paljon lyhentynyt vaan ovat edelleen takaa hartioille, sivusta korvan alaosaan ja edestä nenään asti, jos antaisin niiden roikkua vaan. Hiukia kerrostettiin tosi paljon. Päältä ne ovat melko lyhyet, tällöin ei ole semmonen moppitukka, joka menisi päätä myöten. TYKKÄÄN ITSE TOSI PALJON! Vielä pääni ei ole ihan valmis, koska huomena kaverini laittaa siihen muutamia vaaleita raitoja. Ehkä sitten tulee kuvia... Pitäisikin vaihtaa tämä pohja, jos löytyy soppeli.

Ja mitäs minä sitten kudoin... No, tietenkin huovutettua laukkua! Kaverini soitti päivällä ja oli vähän jännä äänensävy vastauksessa "tällä helteellä". Mikäs tällä helteellä on huovutuslaukkuja vastaan?! Olen lähes täysin talvilanka ihmisiä, joten villalangat on yleensä aina työn alla, kesät talvet. Laukun lankana on Gjestalin Naturngarn No.1. Oli ihan pakko noita Katilta eilen ostaa, kun löytyi niiiiiiiiin ihana väri eli limenvihreä. Tässä kuvia ennen konetta ja myllytyksen (50 astetta, normipesu) jälkeen.

803775.jpg

803786.jpg

TYKKÄÄN IHAN KAMALASTI!!! Tästä tuli ehdottomasti mun ykköslaukku. Laukun väri on kirkkaampi kuin tuossa kuvassa. Mallista tykkään myös. Itsemuuntelemaksi ihan onnistunut. Laukku on tuossa ihan märkä vielä, joten täysin valmis se ei ole.
Myös toinen aikaisemmin valmistamani huovutettu laukku pääsi uusintamyllytykseen. Tiivistyi, pienentyi ja nyt se vasta on hyvä.
Laitan tähän vielä kuvan siitä Veeralle tekemästäni laukusta, jonka nappi ei vieläkään ole kiinni.
803836.jpg

Tänään oli myös kiva postipäivä. Inkerin minulle ostama Sandra saapui ja pitihän se käydä heti paikalliselle ärrälle tilaamasa. Tosi kivannäköisiä malleja. Lisäksi saapui Kaisuliinin järjestämästä askavaihdosta askit. Aihe oli "sinun ja minun lempivärit" tai jotenkin niin se meni. Parini on Johanna , jonka lempiväri oli vaaleanpunainen ja minun ruskea. KIITOS JOHANNA AIVAN IHANISTA ASKEISTA!!!  Postin mukana saapui myös pakettikortti Novitan langoista. Tällä kertaa en tilannut kuin Floricaa värjäykseen. Harmi, kun tuota lankaa ei mistään enää tahdo saada :o(.

Kohta pitäisi keskittyä ristipistoihin pitkästä aikaa. Lupasin tehdä Pinjallekin (kuten muillekin uusille tulokkaille olen tehnyt) syntymätaulun. Tänään saapuneesta Margarethan kuvastosta löytyi tosi kiva paketti. Kuvaan kirjaillaan myös päivämäärät jolloin lapsi lähti ryömimään ja otti ensi askeleet. Tosi kiva idea. Nyt ei tarvitse enää mallia etsiä.

Jos nyt jotakin pitää sanoa menneen tänään pieleen, niin se oli sitten ruuanlaitto. Aamulliset lihapiirakat mikrossa onnistuivat kyllä hyvin, mutta iltapäivän jauhelihakeitto oli aivan liian suolaista :o(. Syynä tuohon taisi olla annoksen pieni koko. Yleensä teen tuota meille kaikille kahdeksi päiväksi, mutta nyt oltiin vaan Fannin kans kaksistaan syömässä ja huomenna tuota ei enää syödä. Olen monesti manannut sitä, etten osaa laittaa pientä määrää ruokaa. Onko sitä pakko tehdä puolelle kylälle, jos on vaan kolme syöjää?!?!?!

Mutta nytpä pitää palata tuonne FlowerBascetShawlin kimppuun. Se alkaa kohta olla loppusuoralla!