Joopa joo, ei tuo käsi näytä paranemisen merkkejä vaikka en ole koko päivänä puikkoihin koskenut. Vasen käteni on kyllä aika invalisoitunut, koska eilen poltin nimettömän kuumassa, paistopussista tulleessa höyryssä. Aamulla sormi näytti tältä, mutta nyt on pinta sellainen kuolleennäköinen.

416286.jpg

 

Posti toi tullessaan ekat vaihtarini askartelutarvikkeidenswappailijoilta . Tehtävänä oli lähettää 5 20cm:n mittaista nauhaa. Nämä ihanat nauhat lähetti minulle Pirre . Suuri kiitos!!!

416301.jpg

 

Kun nyt en ole voinut kutoa, niin aamulla tuli taas tehtyä muutama inchies-kortti. Parit ekat vaihtarini lähtivät jo tänään matkaan. Ensin alkuun ajattelin, ettei tuo passaa minulle ollenkaan. Mitä noin pieniin voi laittaa?! Mutta mun lyhyt jännitteisyydelle homma sopikin hyvin.

 

Siivoilin tuossa hieman kaappeja, kun hankin lisää säilytyslaatikoita langoilleni. Päätin siinä samassa, että nyt haluan eroon noista "kyllä-mää-vielä-joskus-jotain-näistä-teen" -langoista. Kasassa on suunnilleen punnittuna 2,2kg lankoja, toisella puntarilla sain 2,3 ja henkilövaa'alla 2,1kg. Jos siis joku haluaa riesoikseen tuon kasan, niin tarjouksia otetaan vastaan s-postissa. Vaihtoa voi tietenkin myös ehdottaa eikä sen tarvitse olla ihan gramma grammasta. Ruskeat villa- ja mohairlangat ovat tietysti aina mieleen ja liukuvärjätyt kiinnostaa aina (ihan vaan osviittana). Ja tässä kuva

416302.jpg