Onko jostakin muustakin kamalan hankala keksiä otsikoita postauksiinsa? Jos mitään sen kummempaa ei ole, niin se on toooosi hankalaa.

Toissa päivänä sain valmiiksi Flower Basket Shawlini. Voipi olla, että tämä päätyy pukinkonttiin. Olisin halunnut siitä isomman, mutta malttamattomana halusin sen pian pingotuksille. Minäkö hätäinen, miten niin?!?!  Valmistumisen jälkeen huivi kävi koneessa 30 asteen villapesussa ja pingotuksille se pääsi sijauspatjamme alle. Ihme että isäntä tuli nukkumaan kun tiesi nukkuvansa nuppineulojen päällä ;o). Huivin leveys on lähes noin 150cm ja korkeus 69cm. Huivista tuli kyllä aivan ihanan värinen. Varsinkin tuo viimeinen väri on todella mun mieleen.
Tässä kuva pingottamattomasta. Tässä kuvassa värit näkyvät lähes oikein.

811264.jpg

Ja tässä huivi lepää pingottuneena grillimökin katolla

811270.jpg

Malli oli tosi kiva tehdä, mutta seuraavaksi on jonkun muun vuoro.


Kivaa postiakin on taas tullut

Addin puikkoja Pikkumyyltä . 2,5 ja 3.0 120 ja 200 senttiset. Liinoja, huiveja...

811288.jpg


Novitalta Floricaa (5 oranssia ja 15 valkoista). Lienee turha edes mainita, että valkoiset tulevat saamaan väriä pintaansa. Tykkään tosi paljon värjätä juuri tuota Floricaa. Esim. Koolauksessa ihan ykkönen.

811293.jpg


Eilen palasi kotiin pitkän matkan jälkeen kiertävä atc-materiaalikuori. Wautsi mitä juttuja se sisälsikään!
SUURI KIITOS KAIKILLE OSALLISTUNEILLE. TÄYDEN KYMPIN SUORITUS KAIKILTA!!!
Kuvasta olen joitain juttuja ottanut pois hyshys -juttuja varten.

811319.jpg

Kaikenlaisia ostoksiakin on tullut tehtyä, mutta niitä ei tietenkään voi julkaista, koska liittyvät tuohon SNY-juttuun ja muihinkin salaisiinoperaatioihin.

Fanni sai eilen tällaiset farkut mummulta Virontuliaisina. Farkut on vähän *hmmm*, mutta tuommosella pikkutyöllä ne kyllä menee.

811326.jpg


Ja lopuksi sääennustus tälle päivälle: Pohjanmaalla pilvisyys repeilee

811328.jpg

Kuva on napattu takapihalla tänä aamuna. Eihän se tietenkään kuvassa näytä niin hienolta kuin luonnossa :o(. Oliskohan musta pitäny tulla joku meteorologi tai avaruussysteemi-ihminen? Olisin kyllä ihan oikeasti halunnut lukemaan tähtitiedettä, mutta fysiikka ei ole niitä vahvimpia lajejani. Taisin Kokkolassakin uusia joka fysiikan kurssin.