Aivan ihana ilma tuolla ulkona. Kerrankin sellainen sopiva ulkoiluilma, pakkasta ei ole ollenkaan. Ulos suuntaammekin, kunhan tässä saan päiväkahavit keitettyä.
Tämä viikko on ollut aika "raskas". En tiedä mikä sen niin raskaaksi on tehnyt, mutta mikään ei ole huvittanut ja iltaisin on tullut luvattoman paljon nukuttua sohvalla.

Osallistuin Hiekkaoliivin atc-materiaalivaihtoon. Tällaisen paketin Kati minulle lähetti
399136.jpg
Tuossa riittäkin materiaalia moneen atc-korttiin. Suuret kiitokset!!! Häneltä saapui myös 3 atc-korttia. Omani ovat vielä vähän vaiheessa, mutta enköhän saa ne maanantaina matkaan.

Kun kevät tulee, tekee mieli sisustaa kotia hieman uuteen uskoon. Nämä verhot ostin Hillalta. Huimaan hintaa 3€/pari!!!!!
399137.jpg
Nuo sinisävyiset menevät tuollaisenaan Fannin huoneseen, hän itse valitsi ne. Noihin toisiin ajattelin laittaa jatkopalaset, koska ne ovat vain 140 cm. Saapas nähdä, että tyydynkö vaan viemään ne Katille ommeltaviksi vai yritänkö itse räpeltää. Harmittaa hirveästi, kun minulla on aivan huippu ompelukone (sain Jannelta eräänä jouluna lahjaksi), mutta ompelutaitoni on todella kehno :o(. Ehkäpä sitäkin voisi harjoitella, mutta hermot ei tahdo siihen riittää. Tilkkutyöt kiinnostais kovasti.

Eilen iltana tappelin sen pipon kanssa, jonka lupasin äidilleni tehdä arpajaisiin. Siinä kiroilun lomassa päätin, etten IKINÄ enää tee tuollaista pipoa. Tässä kuitenkin tulos, josta tuli ihan siedettävä kaikkien vaikeuksien jälkeen.
399144.jpg
Mallina Fanni (keksiä suu täynnä).

Onhan sitä tietenkin pitänyt ostaa taas lankoja ;o). Katille oli tullut aivan ihanaa Petroolin (yllätys, yllätys) väristä Maijaa. Ihan pakko oli hamstrata tuota vaikka käyttöä en sille vielä tiedäkään. Kaveriksi noille langoille minulla on kaksi kerää oranssia Maijaa, värit passaavat mielestäni täydellisesti yhteen. Oranssi taitaakin olla mun toinen lempiväri, en sitä ole tullut vaan ennen ajatelleeksi.
399153.jpg

Kaverini Tiina kertoi eilen, että naapuri kaupunkiin oli jo saapunut myyntiin Novitan Bambua. Toisaalta ihan hyvä, etten mennyt siellä eilen käymään kuten ajattelin. Olisi vaan lisää lankaa vailla "tarkoitusta". Milloin tämä hamstraus oikein loppuu?!?!?! Tämä alkaa jo olla ihan huulluuden rajamailla.

Edit. Sain muuten eilen ladattua koneelle mesen. Vähän kähyä, kun Tiinan kans illalla ja aamulla keskusteltiin lähes kuin puhelimessa.

Mutta nyt munkkikahaville. Uusin heikkouteni on PullaPirtin hillomunkit *NAM*.