Paloihan se kokko ja iloisesti paloikin. Ilmassa oli suurta urheilujuhlan tuntua, savua ja tosi paljon tuhkaa aikakausilehdistä ;o). Fannin vuoksi poltimme kokon tosi aikaisin, vaikka eihän neiti välittänyt mitään koko kokosta. Tuokin risuläjä olisi näyttänyt pimeällä paaaljon hienommalta.
500871.jpg

Isäntä häipyi naapurin kokolle, Fanni meni nukkumaan ja mitä teen minä?! Äkkiä tarvikkeet esiin ja askartelemaan. Huomiseksi piti tehdä Miinalle 1-vuotiskortti ja ideat oli hukassa. Aluksi tein vanhoista nuoteistani (olen soittanut ennen käyrätorvea) taustapaperin repimällä ja leimasinmusteella reunat sotkien. Tuohon ei vaan tuntunut löytyvän sopivaa biisiä, joten se idea meni sitten vaihtoon. Kirjahyllyä tutkiessani huomasin, että meillähän on vaikka kuinka monta Nalle Puhin kirjaa. Kukas sen viisaampi onkaan kuin hän?! Kirjoista ei kuitenkaan löytynyt sopivaa viisautta, joten Google avuksi. Aikani etsittyä löysin sivun, jossa on juuri noita Nalle Puhin viisauksia. Sieltä sitten löysin tekstin, joka passaa tosi hyvin pienen 1-vuotiaan korttiin. Tuohon leimasimella sotkemiseen ihastuin niin, että päätin sitä käyttää tässäkin taustassa. Jouluvarastoista löysin eilen ääriviivatarraa (kukahan sen sinne oli laittanut?), joka passasi tuohon mielestäni todella hyvin. Tämä kortti alkaa olla sen tyylinen kuin haluaisin kaikkien korttieni olevan. Jospa minä alan todella harjoitella tuota "uutta tyyliäni".
500873.jpg

Nyt olisi kauhea hinku värkätä jotain, joten josko ottaisin tuon Elliksen decon käsittelyyn? Edit.01.20: Valmista tuli
500970.jpg

Olen harkinnut materiaalidecon liikkeelle laittoa. Olisiko siihen kymmentä innokasta osallistujaa? Homma menisi niin, että laitan decon mukana materiaaleja (15-20 kpl), joista jokainen valitsisi yhden, jota käyttää decossaan. Muuten aihe olisi vapaa. Materiaalit olisivat ihan yksinkertaisia: Haaraniitti, tarra, pala paperia, kiiltokuva, leimasinkuva, nappi, nauhan pätkä... Voisin muutaman hieman "haasteellisemmankin" laittaa mukaan, jos niistäkin joku saisi jotain irti. Tämä on vielä ideointiasteella, joten viskatkaa kommenttia, olisiko tähän innokkaita.