Eilisilta meni suoraan sanottuna penkin alle. Oli muka niin kamalasti virtaa ruuan jälkeen, että leivoin yhden vuokakakun ja elämä hymyili muutenkin. No, Salkkareiden aikana laitoin sohvalle maate ja sanoin isännälle ohjelman loputtua, että keittäis kahavit. Meni varmaan 5 minuuttia ja Fanni tuli hokeen viereen :"Henää äiti. Henää äiti. Tuo juomaan kahavia." "Joo, mää tuun justiin". Seuraavan kerran olinkin hereillä 21.55!!!!! Tuli pikkunen kiire nousta ylös. OLIN SIIS OTTANU SIINÄ IHAN LUNKISTI KAHEN TUNNIN PÄIKKÄRIT ILMAN MITÄÄN KESKEYTYSTÄ!!!!!!!!!!!!!!! Yleensä herään vähän väliä, miten näin on päässyt käymään?! Janne kertoi Fannin käyneen mua ainakin kolme kertaa herättämässä, ei mitään havaintoa noista tapahtumista.

Mutta sitten näihin iloisempiin tapahtumiin. Olen todennut, että kyllä tuo atc-kortteilu on sitten kivaa puuhaa. On todella kiva lähettää ja saada noita kortteja. Tässä olisi tällä viikolla jo saapuneet

392170.jpg

 

392175.jpg

Ylemmät kortit ovat Sannalta, aihe vapaa. Alemmat on Ritvalta, aiheina keijut, kukat ja sininen/violetti. Kiitos aivan ihanista tuotoksista!

Edit. Unohtui ihan mainita aivan ihanat huivimallit, jotka saapuivat Tarjalta. Suuret  kiitokset niistäkin!!! Voi kumpa ei olisi niin monta tilattua työtä kesken, niin pääsisi heti toteuttamaan. To-do -listahan ei kyllä koskaan voi olla liian pitkä.

Päivällä kävimme Fannin kanssa hammaslääkärillä, 20 ehjää hammasta suusta löytyi. Reippasti tyttö aukaisi suunsa, kun sitä pyydettiin. Jännitti vähän, että miten käy, kun viime vuonna ei suostunut suutaan aukaisemaan. Homma sujui siinä määrin hyvin, että päätin osalla lottovoitolla ostaa Fanille jotain pientä kivaa ja tässä ostokseni

392208.jpg

PostiPatemies (Fannin kielellä) ja kissa, jonka nimeä en nyt tähän hätään muista.

Pitihän sitä itsellekin tietysti jotain ostaa ja tässäpä nämä lehdet ovat:

392275.jpg

Tuossa Kreativ mit Karten -lehdessä oli tällä kertaa aivan ihania 3D-kuvia ja nuo kannessa näkyvät perhoset. Jos joku osaa kertoa minulle, että miten perhoset tehdään, otan ohjeet mielihyvin vastaan. Saksankielen taitoni on aivan olematon, ei kuulunut koulussa lemppareihini.

Toinen lehti olikin sitten ihan uusi tuttavuus minulle. Lehdessä on paljon toinen toistaan upeampia kukka-asetelmia. Voih, noita kun joskus oppisi tekemään!

 

Ystävänpäivä on huomenna ja valitettavasti täytyy tunnustaa, että se saapui taas niin salakavalasti, etten ole yhtään korttia lähettänyt :o(. Yhden lahjan kävin päivällä ostamassa ja mukaan tarttui (tietenkin) myös jotain askarteluun liittyvää. Olenkohan ikään nähnyt näin ihania lautasliinoja? Saapa nähdä mihin nämä päätyvät.

392283.jpg

 

Mielenkiinnolla olen seurannut tuota kävijälaskuria ja olen huomannut, että luku kasvaa huimaa vauhtia: TONNIPALKINTOA PITÄISI ALKAA JO SUUNNITTELEMAAN! Eli se joka huutaa hep, ollessaan numero tuhat saa jonkun palkinnon.

 

Lopuksi vielä kuva yhdestä "lapsestani", nimittäin Sohvi-kissasta, ikää 4-vuotta.

392292.jpg

Täsät vaavista olen ollut vähän huolestunut, kun se ei ole ollenkaan ollut oma itsensä :o(. Jotenkin nyyryinen se on ollut ja ruokakaan ei ole maistunut. Matokuurin annoin viikonloppuna ja nyt tyttö on entisellään. Ne lattialta löytyneet madot eivät sitten olleetkaan varmaan peräisin Maxista vaan Sohvista. Mutta pääasia, että kaikki on jälleen kunnossa!