497327.jpg

Tämän kimpun myötä toivotan teille kaikille oikein hauskaa ja rauhallista pääsiäistä!!! Kimppuja tein aamulla kaksi kappaletta. Fanni vie ne huomenna virpomisreissulla (jos nyt suostuu lähtemään) mummuille. Kimppuihin lisään vielä höyheniä, mutta teknisistä syistä (musta, nelijalkainen Max) en vielä niitä tuonne laittanut.

Tämä viikko on mennyt jotenkin säheltäessä. Mitään en ole saanut aikaan, vaikka koko ajan olen jotakin tehnyt. Olen yrittänyt pakata noita rästissä olevia palkintoja ja vaihtareita. Nyt pääsisäisen aikana olis tarkotus pakata loputkin.

Kiiltokuva-maze on nyt lähtenyt maailmalle ja saapunutkin ekaan osoitteeseen eli Liljankukalle . Samaan kuoreen sain mukaan neljä ensimmäistä atc-korttia 100 theme challengesta. Pyrin tekemään nuo järjestyksessä, joten ensimmäiset kortit ovat aiheiltaan: Introduction, Love, Light ja Dark.
497334.jpg

Myös Liljiksen Helmiäinen sai pari sivua albumiinsa
497336.jpg

Osallistuin Novitan sivuilla kesälankavaihtoon ja nämä lähetin Jarnalle
497340.jpg

Nämä taas puolestaan saapuivat Kaisulta
497342.jpg

Aivan ihania lankoja ja väritkin olivat just passelit. Kaikki nämä ovat minulle uusia tuttavuuksia, mutta eippä liene hankala arvata mitä näistä syntyy ;o). Havaijista huivi ja Soon  printedistä laukku. Tuo jälkimmäinen on ihan outoa, mutta vastaa kyllä lähestulkoon Samosta. Mistähän sitä voisi ostaa lisää, tykästyin siihen tosi kovasti? Butterflystä taitaa tulla jotain Fannille. KIITOS KAISU!!!

Osallistuin myös Hiekkaoliivin leimasinkuvavaihtoon. Pariksi minulle tuli Ultsi . Ylhäällä kuvat minulta hänelle ja alhaalla kuvat häneltä munulle. Todella kiva saada uusia leimasinkuvia. KIITOS, ULTSI!!!
497386.jpg

497387.jpg

Jos jotakuta kiinnostaa privana tehty leimasinkuva vaihto, laita meiliä!
Eilen saapui myös EllaEliisan Sweetheart-deco. Tähän on jo idea valmiina. Tämän päivän aikana se ilmeisesti pääsee valmiiksi asti.
497400.jpg


Atc-materiaalikuoren ilmoittautumisaika umpeutui eilen ja ihan kivasti osallistujia mukaan ilmoittautui. Kasailen tuonkin kuoren tänään ja laitan sen menemään tiistaina maailmalle. En laita mitään listaa osallistujista mukaan, koska meitä on niin paljon, vaan seuraavan osoitteen saa minulta s-postilla. Tässä vielä osallistujaluettelo.
 Koivunlehti
 Sari K
 Johanna V
 Ritva
 Omenainen
 Liljankukka
 Kirsi-Marja
 AnneHelena
 Hilkka
 Sanna
 Tanjuska
 Iitaliini
 Pihku
 Tuula
 Sanna

Jos joku huomaa puuttuvansa, ilmoitathan minulle!

Lopuksi vielä vähän kaappien tyhjennystä. Seuraavat langat kaipaisivat uutta, rakastavaa ja harrastavaa kotia.
497432.jpg

Pörrölangat ovat Gedifan Tecno hair lungoa, 100% polyamidia, puikot 6-7. Sinisävyistä 5 kerää ja ruskea-oranssia 4 kerää+nöttönen. HP. 3€/KERÄ

Woolit menny!

Hintoihin lisätään luonnollisesti postikulut.
Jos jollakin saattuu olemaan tuota ylempänä mainittua Soon Printediä tuon värisenä, vaihtokin voisi tulla kysymykseen. Muuten vaihdetaan vaan rahaan ;o).

Nyt täytyykin taas siirtyä askartelujen pariin, tehkää tekin niin ;o)