En jaksa ihan kaikkia ostoksiani tänne päivittää, joten olkaa vaan siinä luulossa, että näin vähillä ostoksilla pärjään ;o). Näistä on kuitenkin ihan pakko laittaa kuvia.

Eilen saapui kolme ihanaa, paksua, isoa kirjettä. Paperellasta tilasin paperilehtiöitä ja neliökorttipohjia sekä -kuoria. Finnstamperista tilasin säiliöpensseleitä (toiset Ninnille), jotka tosin päätyvät Fannille vesivärimaalaukseen (en siis tykännyt), koska niistä vuota koko ajan vettä läpi. Lisäksi tilasin mustaa, valkopilkullista nauhaa ja Maya Roadin Binder bookin. Sari ja Mari tekivät juuri tuohon kansioon minikijavaihdon, josta tietoa löytyy täältä . Itse en vielä tiedä, mitä tuolla teen, mutta oli niin kiva, että oli pakko tilata.

1521358.jpg

Tänään menin paikallisesta kaupasta hakemaan serkkuni 50-vuotislahjaan vähän lisäystä ja itselle lähti tällainen aivan ihana laatikko matkaan.

1521369.jpg 

Tällä hetkellä siellä on vain promarkerini, mutta ajattelin laittaa sinne muitakin värejäni. Tuollaisen laatikon luulisi maksavan maltaita, mutta hintaa tuolla oli vain 12,90€. Liikkeessä oli muitakin laatikoita samaa sarjaa. Pitäisköhän vihjaista kun on äitienpäiväkin tulossa...