Eilen sain viimeisen paketin TNY:ltäni (jos joku ei vielä tiedä, niin TNY=Tunnettu NeuleYstävä) Pikkumyyltä . Paketin sisältö oli taas aivan loistava! Katsokaa vaikka itse

736551.jpg

Suklaa OLI hyvää, kahvia en ole vielä maistanut ja kirjassa oli todella osuvia juttuja ja kuvia. Kännykkäpussi tuli todella tarpeeseen. On pitänyt kutoa itse sellainen, mutta jostain syystä se on jäänyt. Puhelimessani (Nokia N73) on tosi iso näyttö ja naarmujen pelossa en tohdi sitä laittaa mihinkään laukkuun irtahiltaan. Nyt sekin ongelma on ratkaistu! Jamaica Kool-aideja mulla ei ole ennen ollutkaan, muita punaisia kylläkin. Jamaica on kyllä ehdottomasti kiitollisin noista väreistä, siitä riittää yllättävän suureen määrään lankaa väriä. Tässä kuva yhdestä Florica-kerästä, jonka Pikkumyy mulle aiemmin lähetti. Nyt siis värjättynä YHDELLÄ pussillisella Jamaicaa.

736586.jpg

SUURI KIITOS VIELÄ KERRAN PIKKUMYY!!!

Tänä iltana piti leipasta Sateenkaari -piiras

736603.jpg

Tuo keskimmäinen punainen mytty on Jamaicaa. Vyyhdissä on kolme kerää valkoista Floricaa. Tuo lanka on kyllä ehdoton suosikki värjäyksessä. Värit tarttuvat parhaiten ja näkyvät tosi kirkkaina. Jokaista väriä olen käyttänyt vain yhden pussin. Muut on ihan hyviä, mutta turkoosia olisi saanut olla kaksi pussia, jäi vähän haaleaksi. Valitettavasti kuva on jälleen vähän huono, mutta ilta"hämärissä" yritin saada väreistä mahdollisimman hyvän kuvan.


Olen minä jotain saanut aikaiseksikin. Nimittäin kahdet kämmekkäät. Rinsessakämmekkäistä en valitettavasti ole muistanut ottaa kuvaa, mutta yllättäen ne on tehty petroolinvärisestä Woolista. Rinsessapipokin alkaa olla jo puolessa välissä. Seiskaveikasta tein peruskämmekkäät, nämäkin on vähän niinkuin TL-projektia. Kuvassa on vaan toinen, koska toinen on vielä päättelemättä.

736630.jpg

Kämmekkäiden ohje on sovellus monestakin eri ohjeesta ja puikoilla 3,5 (Bambut) ne tein. Minä kyllä ainakin tykkään! Peukalokiila on ollut aina se kompastuskivi ja nyt ihmettelen, että MIKSI?!?!

Päivällä tuli mieleen, että voisin tehdä Fannille jonkunlaisen kerholaukun, koska hän menee syksyllä seurakunnan päiväkerhoon. Kerhoa on vaan kerran viikossa, mutta tottahan siihenkin eväslaukku tarvitaan. Ommella en osaa (edelleenkään), joten virkkaus tai kutominen on mun vaihtoehdot. Mallia vaan metsästämään...

Tänään kävin jälleen paikallisella kirppiksellä ja teinpä taas löydön. UUSI virkattu toppi maksoi vaan 1€:n!!! Alkuperäinen hintakin oli vain 5€. En muistanut ottaa siitä kuvaa, mutta jospa sitten huomenissa. Se on muuten mun toinen vaaleanpunainen vaate jo, HUOLESTUTTAVAA! No, ehkä tämä on ennemmin sellainen vanha roosa, ei siis ihan vaaleanpunainen.

Loppuun vielä jälleen pieni kuva-arvoitus. Mikä Fannilla on kädessä? Paljastus huomenna... Unohtui paljastaa, että tuo jutska on OTOTIINI! Elikkä Krokotiili.

736650.jpg


VIELÄ KAKSI VIIKKOA LOMAAN!!!!!!