Torstaina iski aivan kauhea flunssa ja eilinen meni sitten niistäessä ja yskiessä. Eilen tein lähes koko päivän atc-kortteja. Tuo harrastus on vienyt mut aivan täysin mukanaan. Kävin ilmoittautumassa jopa ensimmäisen kerran hiekkaoliivin atc-vaihtoon. Tänään pitäisikin tehdä nuo kortit, että saisin ne maanantaina postiin.

Eilen posti toi tällaisia kortteja

362787.jpg

Nämä ihanuudet ovat Ritvalta. Aiheina oli lumiukko ja kissa. Koska Ritvalla ei ole blogia laitan tähän kuvan myös omistani, jotka matkasivat Ritvan luokse.

362795.jpg

Wiiksiltä saapuivat ylläriaiheiset atc:t

362796.jpg

 

Joskus tuntuu, että pitääkö sitä kaikkeen lähteä mukaan. No, kuitenkin eilen liityin askartelutarvikkeidenswappailijoihin. Tykkään tosi paljon vaihdella kaikenlaista, joten tuo kolahti heti ja tuntui sellaiselta mun jutulta.

Eilen päivällä lähdin hamstraamaan paikallisesta liikkestä petroolinväristä woolia, kun sitä ei enää Novitalta saa. Laihapa oli tulos. Katilla oli jäljellä ainoastaan yksi kerä :o(. Mukaan lähti kuitenkin myös 5 kerää valkoista woolia, jotka näyttävät tällä hetkellä tältä

362801.jpg

Värjäykseen käytin Limeä ja Orangea Kool aidia, 4 pussia kumpaakin. En edes yrittänyt saada aikaan tasaista jälkeä, koska pidän juuri tuollaisista "pätkävärjätyistä" langoista. Pinnastakin tulee ihanan eläväinen, kun siinä on monia sävyjä.

Viime postauksen jälkeen on valmistunut tällainen huivi

362807.jpg

Huivi on tehty Rajakarjalaisella neulemallilla ja lankana oli Marks&Kattens MultiMohair.

Monta työtä on puikoilla ja koukulla, mutta eilen illalla piti aloittaa tuosta Stepistä Ulla-neuleen lehtimetsähuivi. Jos tuon saisi kesäksi valmiiksi. Olisipa se sitten ihana laittaa iltaisin lyhythiaisen paidan päälle lämmittämään ja hoitamaan. Stepistä ei pitänyt tulla huivia, mutta kuinkas taas kävikään ;o). EDIT. Fanni nykäisi juuri puikon pois huivista, joten alusta on aloitettava...

Taas tuli uusi hankinta eteen. Olen huomannut viime päivinä, että tämä langaton hiireni ei oikein tahdo enää tehdä yhteistyötä kanssani. Patterit on vasta vaihdettu, joten taitaa olla aika ostaa uusi hiiri. Hyvin tuo on kyllä palvellut vaikka sen käytettynä huuto.netistä ostinkin.

Päivitystä Kukka-deco tilanteeseen. Tällä hetkellä on vasta kaksi ilmoittautunutta. "Vihkosessa" on 8 sivua tyhjää, joten 6 vielä tarvittaisiin. Edit. Yksi uusi ilmoittautui, joten 4 tai 5 tarvittaisiin vielä.