Mitä tehdä, kun kaikki "henkiset sairaudet" kaatuu päälle?! Mulla on tällä hetkellä ainakin kolmenkympin kriisi, syysmasennus, ihan yleinen masennus ja vitutus. Edes käsityöt ei helpota tällä hetkellä oloa. Pitäisi varmaan aloittaa joku hankalampi työ, ettei tarttis koko ajan märehtiä asioita mielessä. Fyysisellä puolella ei ole mitään häikkää, mutta henkinen puoli on jotain ihan muuta. Viimeksi tällainen olo on ollut varmaan silloin kun menetin hyvän ystäväni. Tämä ystäväni menehtyi vain vähän päälle kaksikymppisenä ja erittäin yllättäen. Tuo kolmenkympin kriisi mua kyllä vähän ihmetyttää. Voiko se iskeä vain 4 päivää ennen 31-vuotissynttäreitä? Musta ei taida ikään tulla aikuista.

 

Tällä viikolla on kuitenkin valmistunut

1014460.jpg

Ursus-kämmekkäät Ainosta, toinenkin on siis olemassa. Kiva malli! Noilla voi vaikka surffailla netissä, jos käsiä palelee, kun peukalo on täysin vapaana.

 

1014469.jpg

Salomoninsolmuhuivi 7V kantrista. Tuon sain just valmiiksi, mutta lisään siihen vielä hapsut. Tämä taitaa matkata joululahjaksi ja syy siihen on...

...Tämä

1014472.jpg

Työkaverini tilasi salomoninsolmuhuivin Kuurasta. Tein tuon mallitilkun eilen pikkujämänöttösestä ja SEHÄN ON AIVAN IHANA!!! Tahtoo ihtelleenkin tuollaisen! Laskin kyllä äsken, että mulla on noita huiveja eri langoista tehtynä jo varmaan 6 kappaletta ja kuitenkin vaan yksi kaula ;o). Mutta tuollainen on p.a.k.k.o saada.

 

Myös muutama uusi lankakerä on tänne tullut

1014484.jpg

Alemmat neljä kerää tulivat vaihtarina Marjaanalta ja puikot ostin häneltä. 7V on ihan paikallisesta kaupasta.

1014485.jpg

Nämä tilasin Tapion kaupasta. Suosittelen! Tosi nopeaa toimintaa. Maijasta taitaa tulla sukat. Lanettin kohtalo on vielä auki, mutta oli pakko tilata, koska on niin ihanaa.