... laskin aivan itse tänään, kun sain uudet joululeimasimet ;o). Ninni toimi kuriirina ja toi mulle nämä aivan ihanat leimasimet Tiimarista. Osa on vaihdettu kynttilöihin ja loput on kuulemma nimpparilahja. KIITOS VIELÄ KERRAN!!!

966989.jpg

Tykkään noista tosi paljon!!! Varsinkin kuuset ja lumihiutale on aivan mahtavia. Lumihiutaleita on monissa korttilehdissä käytetty taustoissa ja nyt voin minäkin käyttää.

Pitihän niitä heti testata johonkin suttukartongille ja tykkään niistä vielä enemmän! Pallo näyttää leimattuna paljon paremmalta kuin tuossa.

966992.jpg

Lempparini noista on tuo valkoinen kiiltävä leimaus eli väritöntä mustetta ja valkoista leimasinjauhetta. Tuossa kartongissa se ei näy paljon, mutta kokeilen sitä vielä illalla mustaan. Ajattelin muutenkin tehdä tänä vuonna kortit musta-valkoisia väritykseltään. Paperiaskartelut ei oikein ole kiinnostaneet, mutta nyt innostus virisi uudelleen, ONNEKSI.

 

Neulepuolellakin into palasi, kun löytyi sopivan kiva malli. Mutta hyshys -juttu siitäkin tulee :o). Novitan palstalta luin, että tänään pitäisi ilmestyä uusi ULLA!!! On kuulemma tiedossa toooosi paljon ohjeita, siksi ilmestyminen on viivästynyt päivällä. Arvatkaas kuka käy klikkailemassa tuota koko illan aina vähän väliä.