Kauhukseni huomasin tuossa puoli kolmen aikaan, että niinhän se taas tämäkin viikonloppu on lopuillaan ja aika on kulunut lähes ilman eestään. Eilen oli niin ihana ilma, että olimme Fannin ja Meimin (mun nöffi-neiti) ulkona kauan aikaa. Ensin piti kolata piha ja sitten lähdimme metsään lenkille. Sää oli tosiaan mitä mainioin; aurinko paistoi ja pakkasta oli vain aste pari. Otin jo kameran käteen, että kuvailen vähän talvista maisemaa, mutta eipä tässä maisemassa niin paljon talvista ole. Pelloilla on tosi vähän lunta, heinän korret näkyvät selvästi. Jätinpä sitten kameran sisälle ja päätin odottaa sitä oikeaa talvea :o(.

Sain minä jotain aikaiseksikin eilen. Tein itselleni kissankorvapipon Teddy Galaksista. Mietin, että voiko kolmekymppinen pitää tuollaista pipoa, mutta miksikäs ei?! Piposta tuli aivan ihana vaikka ohjetta siihen en jaksanutkaan mistään etsiä. Noita korvia arvon edelleen: pitääkö ne ommella "erikseen piposta" vai ei? Mitäs mieltä olette? Fannille pitää kyllä keväämmällä kutoa ihan oma pipo.

376722.jpg

 

Tupakkalakko kyllä jännittää todella paljon! Pystynkö siihen?! TOTTAKAI PYSTYN!!! Onneksi olen saanut teiltä paljon tsempityksiä asian tiimoilta. Vielä on aikaa osallistua kilpailuun, joten kiri-kiri!

Päivällä katselin lehtiä "sillä silmällä" eli siis atc-kantilta. Haluaisiko joku vaihtaa kanssani pari-kolme korttia, jotka olisi tehty pelkästään lehdistä (suom. KAIKKI materiaali olisi leikattu lehdistä). Aihe olisi muuten vapaa. Pohjan voi tietysti leikata kartongista, ei muuta. Toinen aihe, joka kyllä liippaa liki edellistä, olisi kirjoitusaiheinen. Jos kiinnostaa laita kommenttia ja s-postia. Molempia voisin vaihtaa parinkin henkilön kanssa.