Aamulla lähdettiin Kärkkäiselle Fannin, äitini ja isäni kanssa. Haaveissa oli päästä jo hieman hypistelemään Novitan uusia seiskaveikkoja ja nalleja. Eipä ollut hyllyissä vielä mitään uutuuksia :o(((. Toisaalta tuo oli vaan hyvä asia, koska kuitenkin olisi mukaani lähtenyt sitä punaista 7V polkkaa. Punainen ei varsinaisesti kuulu suosikeihini, mutta ainakin kuvissa tuo lanka näyttää aika hienolta. Pettymystä lievensi kuitenkin alennuksessa olleet kassinkahvat, jollaisia olen etsinyt.

1787138.jpg

Kahvat maksoivat noiden lenkkien kanssa yhteensä 5€ ja pelkät lenkit 0,90€. En tiedä, oliko tullut joka viba vai miksi lenkit oli niitattu yhteen kahvojen kanssa. Noihin sankoihin niitä ei ainakaan tarvitse. Mutta en minä valita! Monesti on otettu ylimääräistä tuotteista eikä täältä asti kannata lähteä asiaa korjaamaan. Pitäisi aina tarkistaa ostoskuitit heti paikan päällä, mutta yleensä ostokset on sen verran pieniä ja niitä on paljon, ettei jaksa/huvita alkaa niitä heti tarkistamaan.
Lankojen "ostolakko" piti kuitenkin. Paljon olisi ollut lankoja alennuksessa, mutta olen päättänyt keskittyä vain olennaisiin lankoihin. Vaikka olisi halvalla saanut, sinne jäivät eikä harmita yhtään!