Eilen selitin töissä kaverille 3D-korteista ja hän sanoi, ettei oikein ymmärrä koko systeemiä (hän ei siis askartele muutenkaan). Minä luoasin tehdä yhden kortin ja viedä maanantaina näytille. Itse en noista 3D-kuvista pahemmin perusta, koska ovat mielestäni liian ostosennäkösiä. Kreativ mit Karten lehdessä (ainakin tässä uusimmassa) oli kuitenkin sellaisia kuvia, joihin minäkin ihastuin. Kukat oli väritetty hennosti kuin puuväreillä eivätkä värit olleet todellakaan kirkkaat. Jos joku tietää, että mistä tällaisia kuvia voi ostaa, niin vinkatkaa, jospa minäkin taas innostuisin niistä. Tässä tuo eilisillan tulos
470872.jpg

Aamulla yritin etsiä kirkkaita lasikiviäni, mutta en vaan löytänyt. Olen tainnut silloin hävitysvimmassani myydä ne. Lasikivistä olisin kokeillut tehdä magneetteja tämän ohjeen mukaan. Nuo Sarin tekemät jutut on aivan ihania, kuten on myös ne samoista materiaaleista tehdyt kaulakorutkin. Onneksi Viuhti ilmoitti, että hänellä olisi muutama ylimääräinen. Pääsenpä ainakin kokeilemaan!

Onni kuitenkin, että etsin noita kiviä, koska löysin todellisen aarrepussin. Sisältö oli tämä
470879.jpg

EFEKTILANKOJA!!! Olin jo aivan unohtanut noiden olemassaolon. Olen varmaan pari kertaa osallistunut Ihanitsen efektilankavaihtoon ja tuossa on saalis. Joukossa on tietenkin muualtakin tulleita lankoja, mutta pääosin ne on vaihdoista. Nyt mulla on tageihin vaikka minkälaisia lankoja!!! Kasilin tagit ovatkin nyt postituskunnossa, kuvaa laitan myöhemmin.

Aamusella sain myös lähes valmiiksi Fannin villiksen. En ole pitänyt kasaamisen kanssa mitään kiirettä, koska tiesin sen olevan liian iso tänä talvena. Lankana tuossa on OnLinien Tessa ja malli on Modasta (5/2006). Lehdessä tuohon oli käytetty Austermannin Bambou soft-lankaa, mutta tiheydet kävivät aika hyvin päikseen.
Langat tuossa on vielä päättelemättä, pusero "prässäämättä" ja kauluksen joudun tekemään uusiksi, koska siitä tuli liian pieni.
Toivottavasti vaan Fannin kädet kasvavat pituutta enenmmän kuin kroppa leveyttä, hiat on tällä hetkellä ihan liian pitkät. Taidankin jättää tuon päättelemisen ensi talveen, jotta voidaan kokeilla annanko olla vai puranko pois.
470892.jpg

Tuota lankaa jäi reilu 50g, josta aloitin taas uutta calorimetryä. Niistä on tainnut tulla mun teenpä-tuon-kun-en-nyt-jaksa-muuta-tehdä -juttu.

Aamulla oli kyllä kamalasti virtaa, kun sain tehtyä taas yhden maze-bookin. Olen joskus vuonna pipo ostanut Liljankukalta tyttömäisiä juttuja Fannin albumiin ja niiden mukana oli myös scrapbook-papereita (30cm*30cm). Paperit on vielä täysin käyttämättä enkä muistanutkaan, että siellä oli myös yksivärisiä papereita. Niinpä minä sain sitten "ihan oikean kokoisen" mazen. Liljankukalta sain vaihdossa aivan ihania ja erikoisia kiiltokuvia. Yhden niistä laitoin mazen kanteen ja siitäpäs tulikin KIILTOKUVA-MAZE. Jos teiltä innostusta löytyy, niin tarvitsisin enintään 8 kilttiä sivun täyttäjää. Muuta kriteeriä ei ole kuin, että KIILTOKUVAA ON PAKKO KÄYTTÄÄ. Ilmoittautua voi tämän viestin kkommentteihin. Laitetaan ilmoittautumisaikaa torstaihin asti. Jos 8 halukasta ei löydy, niin no panic, teen itse sitten ne puuttuvat sivut.
470905.jpg

Liljankukka pyysi minua mukaan tähän . Homman nimenä on sadan atc-kortin vaihtaminen. Minua tuossa viehätti erityisesti se, ettei mitään kiirettä ole vaan kortit saa tehdä kaikessa rauhassa. Ja kun ei ole mitään tekemistä, voi aina ottaa listalta uuden aiheen ja alkaa näpertämään.

Mutta nyt pitää lähteä nukkumaan, kun silmät ei enää pysy yhtään auki. HYVÄÄ YÖTÄ!!!

Ps. Ei se mun lankaostolakko taida pahemmin pitää. Ostin tänään (halvalla?) kaksi vyyhtiä Zitronin Turmalin -lankaa. Vyyhdit maksoivat yhteensä 15€, paljonko ne ovat olleet? Noista pitäisi syntyä kahvoihin kassi. Lisäksi sain Katilta lahjaksi yhden vapaavalintaisen, uuden käsityölehden. Valitsin Modan vuodelta 2004 (numero 6). Koska lehti oli pussissa en päässyt sitä selaamaan, mutta kivoja malleja siinä oli.