Luvattoman kauan olen ollut päivittämättä blogiani, mutta se on ollut ihan tarkoituksellista. Liian paljon rautoja on yhtä aikaa tulessa ja jotakin on jo pakko jättää pois. Ehkäpä olen myös ajatellut, ettei tätä kukaan lue, mutta eilen huomasin pari uutta viestiä, joten jospa sittenkin joku tätäkin vilkaisee ;o)

Paljon kaikenlaisia käsitöitä ja askarteluja on tullut tehtyä. Niin paljon, etten nyt ala niitä tässä luettelemaan. Uusimmasta innostuksestani voisin kuitenkin kertoa. Aloin tehdä atc-kortteja. Homma on todella kivaa, koska siinä voin tavallaan yhdistää entisen harrastukseni; swappailun (jonka hylkäsin myös ajanpuutteen vuoksi) sekä nykyisen korttien tekemisen. Nuo pienet kortit ovat ihania tehdä ja niihin ei mene paljon materiaalia eivätkä ne vie suurta tilaa säilytettäessä. Onneksi olen säilönyt ristipistolankoja keräilykorttitaskuihin, joten niitäkin löytyi ihan omasta takaa. 

Voisin tähän laittaa kuvan ensimmäisitä korteistani. Noiden jälkeenkin on jo muutama syntynyt ja lisää ideoita odottaa toteuttamista. Anteeksi kuvan heikko laatu! Kamera taitaa huutaa uusia pattereita.

342077.jpg

 

Jospa minä nyt yrittäisin parantaa tapani tämän blogini suhteen ja päivitellä, jos ei nyt ihan päivittäin, niin ainakin muutaman kerran viikossa.

 

Atc-korttien vaihtajat HUOM! Jos kiinnostaa vaihto, niin ilmoittautua voi kommentteihin. Kiinnostaisi kovasti vaihto, mutta tosiaan nuo vaihtokaverit puuttuvat. Ja tietäähän sen, että jos ei ole ketään kenen kanssa vaihtaa, tyssää homma aika nopsasti.