Jos joku on miettinyt, että tuliko toisestakin huovutetusta laukustani tyyny, niin eipä vaan tullutkaan! Laukku on ahkerassa käytössä ja mun ehdoton lemppis. Olen vaan totaalisesti unohtanut päivittää kuvia siitä. Tällainen siitä sitten tuli. Lukkona on turkishakanen. Voi olla, että tuolla hihnalle joudun jotain kohta tekemään, koska venyy niin paljon.
596569.jpg


Tuo huovutus taitaa olla mun uusin mielenkiinnon kohde!!! Haluaisinkin tietää, minkä merkkisiä lankoja olette huovutuksessa käyttäneet ja hyväksi havainneet? Virolaisia lankoja odotellessa päätin tehdä pikkuväskan Mellistä, mutta ohuemmat langat olis kyllä paljon mukavampia (tuolla tulee ranteet kipeiksi).


Tänään oli TAAS aivan huippukiva postipäivä! Kiiltokuva-mazeni kotiutui, sisältäen ihania tuotoksia. Lisäksi saapuivat paketit toveri toukokuulta ja Kasilin pakettivaihdosta.

Aluksi kuvia mazesta
Eka aukeama oli varattu Liljankukalle . Kissa-aiheet saa aina sydämeni lämpenemään, kissaihmisiä kun olen. Liljis oli myös tehnyt kaksi tagia sivujen väleihin.
596581.jpg

Toisen aukeaman taiteili Ellu . Todella kauniita kiiltokuvia ja ihanat värit. OLISKIN JO KESÄ!!!
596582.jpg

Kolmas aukeama viimeistään sai minut haukkomaan henkeä. Kun katsotte Maria H:n sivua, ei tarvitse vissiin paljon selitellä. LOISTAVA IDEA TUO KOLMIULOTTEISUUS, eipä sellainen ole käynyt minulla mielessäkään. Myös Maria oli tehnyt pienen tagin mukaan.
596583.jpg

Koko tämän ihanuuden kruunasi Sarin aukeama. Erityisesti tämän aukeaman värikkyys oli minun mieleeni!
596585.jpg

ISO KIITOS KAIKILLE OSALLISTUJILLE, TE OLETTE TEHNEET IHANIA SIVUJA!!! Kunpa tuon saisi joten seinälle, niin ihana se on!


Seuraavaksi kuva toveri toukokuun tämän viikon ihanaisesta paketista. Paketin lähettäjä on Minna . Tuli todella keväinen olo noista lautasliinoista. Toivottavasti viikonloppuna pääsen kylvämään nuo siemenet, paikkakin on jo tiedossa. KIITOS SINULLE TAAS, MINNA!
596615.jpg


Ja sitten vielä tämä pakettivaihdon paketti, joka saapui Satulta. Aiheena oli "Sinun värit ja minun värit". Oma värini oli sininen ja Satun punainen. Varsinkin tuo Fantti-lanka alkoi heti kiinnostamaan, mitähän siitä saisi aikaan, ehdotuksia? Huovutusvillaa oli myös, sitäkään ei pahemmin ole tullut testattua. Oletko muuten itse tehnyt nuo ihanaiset magneetit? KIITOS SINULLEKIN, SATU!
596622.jpg

Nyt kutsuu laukuntekele, pakko saada se aamulla heti koneeseen ;o)

Ps. Kuulin illalla, että minusta tulee jälleen (4. kerta) täti 1.6., kun keskimmäinen veljistäni saa ensimmäisen lapsensa. Joudutaan leikkaamaan, koska vauva on väärinpäin :o(.