Maailmassa on vielä paljon hyvää jäljellä vaikka aina sitä ei uskoisi! Tulin tänään kymmenen tunnin työpäivän jälkeen kotiin ja minua odotti keittiön pöydällä iso kuori. Eihän siinä kerennyt vaatteita tai edes kenkiä ottamaan pois, kun huomasin lähettäjäksi SNY:n!!! Vielä ihanammaksi yllätyksen tekee se, että tämä paketti oli joltain ihanalta vara-SNY:ltä. En tiedä, mitä oikealle on tapahtunut, toivottavasti hän voi kuitenkin hyvin eikä mitään vakavaa ole sattunut. Tämä on jo toinen kerta, kun joku rientää auttamaan minua. Tämä jos mikä on osoitus ihmisten hyvistä puolista!!! Ja tässäpä kuvia ihanaisesta sisällöstä

562542.jpg

562543.jpg

Paketissa oli siis 4 kerää Gjestalin Naturgarn no.1 -lankaa. Aivan ihania lankoja ja täysin uusia tuttavuuksia minulle. Lisäksi kuoressa oli ihana itsetehty 3D-kortti ja neljä arkkia 3D- ja korttikuvia. Kaikille löytyy kyllä käyttöä. SUURET KIITOKSET VARA-SNY, nappiin meni!!!


Jääkiekkohuumassa olen ajatellut joka Suomen pelin aikana neuloa/virkata jotain pientä. Fannin lakinhan tein jo viikonloppuna (Suomi-Ukraina) ja vappuna oli vuorossa Suomi-Venäjä ottelu ja huivi Loftista, jonka "enkeli" lähetti minulle. Täytyy myöntää, että tuon huivin aloitin ennen ottelua, mutta sain kyllä sen valmiiksi ennenkuin ottelu päättyi. Ohje huiviin löytyy Minnien käsityömaailmasta . Puikot olivat kokoa 7.

562561.jpg

Lähikuva (huono sellainen)
562562.jpg

Tänään oli töissä pelin aikaan, joten "turnaustyö" jäi tällä erää tekemättä :o(. Innolla odotan seuraavaa peliä, jonka voin seurata. Silloin voisin tehdä Calorimetryn tai sitten jotain kivaa noista vara-sny:n lähettämistä langoista.

Toveri toukokuukin sitten pyörähti käyntiin ja ensimmäinen lähetys on jo lähtenyt Miialle . Toivottavasti hän ilahtuu hätiköiden kasatusta paketistani.

HUOMIO, HUOMIO!!!!! Jos joku tietää linkin pienten putkena tehtävien unisukkien ohjeeseen, vinkatkaa! Fanni on saanut jostain päähänsä, että nukkumaan mennessä pitää olla villasukat jalassa ja olisi kiva neuloa hänelle ihan omat unisukat.