Kasilin sivuilta bongasin uuden Ullan . AIVAN MAHTAVIA OHJEITA! Kerrankin on oikein runsauden pula, kun noita ohjeita katselee. Mistähän päästä aloittaisi vai tekisikö ensin keskeneräiset valmiiksi?! Varsinkin tuo virolaisesta villalangasta (jota mullakin on) tehty slipari pisti heti silmään. MUTTA miten tuo leikkaaminen oikein tapahtuu? Täytyy varmaan perehtyä paremmin ohjeeseen. Mittumari(?)-huivi olis kans kiva, kun on sitä petroolinväristä woolia tullut "hieman" hamstrattua.

Nukkuun pitäis lähtiä, ko aamulla pitää taas töihin. Mutta miten tässä mihinkään nukkumaan joutaa, kun löysin vihdoin sen kadonneen inspiraationi?!

Jotta postaus ei taas olisi ihan kuvaton, niin laitetaan kuvaa Fannista viime tiistailta. Oli mummun kanssa edellisenä iltapäivänä Hamppujärvellä ja siellä ilmeisesti joku ötökkä pisti silmään ja silmä turposi kokonaan umpeen. Toinen (se hoito"täti") mummu käytti TK:ssa tiistaina, mutta ei ollut mitään vaarallista eikä menoa haitannut yhtään. Tuossa kuvassa silmä on jo vähän auennut. Tai siis kuvanottoaikaan silmä on näköjään taas ihan kiinni. Nyt silmä on jo täysin ennallaan. Kuten huomaatte, onnelliselta tyttö kuitenkin vaikuttaa :o)
650002.jpg