Ihan ekaksi sanoisin jo etukäteen kaikille ilmoittautuneille KIITOS! Kymmenen meitä nyt kaikenkaikkiaan sitten on mukana. Laitoin jokaiselle s-postiin ystävän nimen ja osoitteen. Vaihtoja ei siis tehdä parittain, vaan kortin saaja on arvottu. Viimeinen lähetyspäivä on siis 30.3.2006 , jotta kortti varmasti kerkiää pääsiäiseksi perille. Toki aikaisemminkin saa lähettää, sitä ei mikään estä.
Koska haluaisin julkaista kaikki kortit täällä blogissani, tarvitsen siihen luvan. Eli kirjoittakaa kortin mukaan viestiä, että saako korttinne julkaista vai ei. Ilman tuota ilmoitusta tai ilmoituksen ollessa kielteinen, korttia ei tietenkään julkaista!!! Luvan saaneista korteista voisin kerätä kuvat s-postiini, jotta kaikki pääsevät ihailemaan teidän kättenne tuloksia. Kirjoittelen sitten pääsiäisen korvilla ihan oman postuksen pelkästään noille korteille.

Mun piti tämä tehdä vasta huomenna, mutta meen piiiiiiiiiitkästä aikaa Tupperware-kutsuille. Tuskin edes muistan, milloin olisin sellaisilla ollut. Pitää mennä kahteleen, josko siellä olisi kivoja säilytysastioita mun askartelujutuille ;o)