Eilen käväistiin Fannin kanssa naapurikaupungissa shoppailemassa. Tällä kertaa meillä oli sinne oikein asiaakin. Fannille fysioterapeutti määräsi jumppapalloharjoituksia onnettomien vatsalihasten vuoksi, äitiinsä tullut ;o). Eihän meillä sellaista palloa tietenkään ole, joten eikun ostelemaan.

Pallot olivatkin tarjouksessa, pienet 6,50€ ja isot 7,50€, joten niitä lähti mukaani kolme kappaletta. Sininen on mulle ja pinkki Fannille. Lisäksi ostin vielä toisen pinkin Fannia varten mummun luokse. Vähän kerkesimme noita testata ja kyllä otti voimille :o)

1336700.jpg

Koska Kannuksessa oltiin, piti tietenkin käydä myös Löytölaaksossa. Aikuisten oikeesti mun piti hakea sieltä vain nelosen 40cm:n pyöröt. Mutta eihän noita ihanuuksia voinut hyllyyn jättää. Harmaata Ainoa on nyt sitten turha enää Löytiksestä hakea, ostin loput.

1336709.jpg

Kuvassa alhaalla olevan korusetin löysin kirppikseltä, purkutuomion nuo kyllä heti sai. Mustat helmet on hematiittia ja osasta niistä syntyi jo itselleni kevätkoru. Vihreät helmet ei oikein erotu edukseen tuossa kuvassa, mutta ovat todella kirkkaanvihreitä luonnossa.

1336720.jpg