Aamuni alkoi aika "ikävissä" merkeissä. Matkamme suuntasi Maxin kanssa eläinlääkärille kello 9.00. Maxille tehtiin kastraatio eli suomeksi siltä leikattiin munat pois. Kissan nukkuminen oli tosi karunnäköistä, koska sen silmät ei mene kiinni ollenkaan. Palautu ikävästi mieleen tilanne, kun viime kesänä toin Topimme tien varresta kotiin, oli jäänyt auton alle. Silläkin oli silmät auki :o(. Operaatio sujui kuitenkin hyvin ja poitsu nukkui autuaan tietämättömänä monta tuntia nukutuksen jälkeen. Äsken se jo juoksi eka kerran, joten eipä tuo ainakaan paljon kipua tunne. Se joka meillä varmaan tunsi suurempaa kipua toimenpiteen vuoksi oli isäntä ;o).

Tässä hieman kuvia uinuvasta Maxista

422407.jpg

Kopasta liikkunut vajaan metrin

422408.jpg

Nyt matkaa taitettu jo 4 metriä ja sitten tuli taas väsy. Alla oleva matto on muuten yli 40 vuotta vanha!

 

Käsitöiden ja askartelun osalta on tämä päivä ollut melkoista hiljaiseloa. Ei yksinkertaisesti ole kiinnostanut, mieli ollu aika maassa. Eilen illalla tein serkkuni vaimolle syntymäpäivälahjaksi Loopa-huivin Gedifan Tecno hair Lungosta ja seiskaveikasta. Huivista tuli niin ihana, että taidan tehdä itselleni samanlaisen. Onneksi lankaa on tullut aikoinaan halvalla ostettua aika iso määrä. Tässä kuva huivista

422415.jpg

 

Postirintamalla oli tänään ihan kiva päivä (jälleen kerran). Tuli 3 eri lähetystä Hiekkaoliivin Inchies1-vaihtokortteja Sannalta , 3D-arkkeja (molempia kaksi) Taavalta ja lisäksi sisustuskirja, jonka huusin huuto.netistä. KIITOKSET KAIKILLE LÄHETTÄJILLE! Tässäpä kuvia noista

422422.jpg

422423.jpg

422425.jpg

On aivan hillittömän hankala kuvata noita inchies-kortteja, jotta saisi niistä tarkkoja kuvia. Taidan kokeilla ensi kerralla skanneria, josko sillä onnistuisi paremmin.

 

Illalla sain aivan ihanan viestin SNY:ltä, tosin vara-sellaiselta, mutta kuitenkin se paransi päiväni heti. Minulle on siis kuitenkin tulossa paketti ensi viikolla vaikka ilmeisesti tämä alkuperäinen SNY:ni onkin tehnyt oharin. Typerältähän tuo kuulostaa, että 30-vuotais pahoittaa mielensä tuollaisesta, mutta minkäs teet. Toivottavasti tämä nyt sitten kääntyy tästä parhain päin.

 

Joo, tulipas onneksi mieleen, että tarviiko joku noita Kinderin sisällä olevia "munia"? Itse en niille montaa käyttötarkoitusta keksi ja meillä asustelee Kindereiden suurkuluttaja ;o). Postikulujen hinnalla voisin noita lähettää, muutama on jo varastossa (yksi sellainen isompikin) tai vaihtarikin tietysti käy. Kuten sanoin noita meillä kertyy todella paljon. ...Ja äiti ostaa tyttärelleen "kamakumuja", kun tytär haluaa. Tuonkin olen kyllä perustellut sillä, että meillä ei tyttö sitten muuta karkkia pahemmin syökkään. Nyt ne onnettomat oli tulleet kauppoihin sankoin joukoin ja niitä on heti portin edessä aivan sairaan korkea kasa. Eipä jää helpolla huomaamatta.