Tänään oli mun ja Fannin vapaapäivä. Äidilläni, jolla Fanni on hoidossa, oli menoa, joten minä pidin miinuspäivän. Päivä poissa töistä lähes keskellä viikkoa teki hyvää, vaikka tunnit joudun korvaamaankin. Heti aamusta teimme vähän pipareita. Ostin eilen yhden paketin valmista piparitaikinaa. Tuossa on just sen verran taikinaa, jonka jaksaa yhtäkkiä leipoa. Osa pipareista näytti tältä

1062846.jpg

Ukko+kissa menee pappalle, akka+kissa mummulle ja iskälle piti tietysti tehdä "raktoripipareita". Nuo piparit on muuten New Hollandeja, Fannin mielestä. Sydämiä piti tietysti tehdä myös.

Eilen tarttui kaupan hyllyltä mukaan Kotivinkin joululehti.

1062851.jpg

Tykkään tosi paljon tuosta lehdestä, kuten yleensäkin Kotivinkistä. Ärsyttää vaan kun mulle tulee lehti kestotilauksena, pitää joululehti aina erikseen ostaa tai tilata. Lehdessä oli jälleen vaikka minkälaisia ihania joulujuttuja ja ohjeita. Tällaiset jääkaappimagneetit sain aikaiseksi viime vuonna Tampereen messuilta ostamistani muovisista lumihiutaleista. Kuva on jälleen huono, valitan.

1062859.jpg

 

Tällä viikolla saapui myös aivan ihastuttava vaihtaripaketti Miralta.

1062861.jpg

Tuo valkoinen lanka on koirankarvalankaa, joka on jo muotoutumassa pipoksi yhdessä vaalenruskean Kitten mohairin kanssa. SandnesGarnin lehdessä oli vaikka mitä kiva kuten nämä

1062869.jpg

1062884.jpg

Tuosta kirjasta löysin heti aivan ihanat kotisukat.

1062887.jpg

 

Tänään tuli huomattua kerijälaitteen tarpeellisuus. Ostin pari kerää ruskeaa seiskaveikka raitaa ja päätä etsiessä tuli melkein puolet kerästä ulos, mutta onneksi on se kerijä ;o)

1062890.jpg

 

Vapaapäivillä tahtoo joskus olla se paha tapa, että rahaa menee enemmän kuin sinä päivänä tienaa. Mulle tais käydä tänään niin. Bookplussasta tuli tilattua tämä ja tämä . Tapion kaupasta tilasin tämän ja jotta ei tulisi tuo lehti niin kalliiksi, niin tuli tilattua Drops alpakkaa (mun ekat alpakat) sekä Jannea.

Nyt takaisin pipon kimppuun...

Jouluun on näköjään laskureiden mukaan enää 40 päivää!