Tänään olin vanhemman kummipoikani 14-vuotissynttäreillä. Siis minähän en voi olla niin vanha, että mulla olis jo noin vanha kummipoika!!! Mutta uskottava se vaan on.
Nyt se talvi sitten totisesti saapui tänne. Eilen satoi lunta tosi paksusti. Kävin illalla kymmenen aikaan putsaamassa enimmät lumet auton päältä pois ja pihalla oli jo silloin lunta yli nilkkojen. Talvinen maisema on todella kaunis, jos vaan lunta on riittävästi. Ja nyt sitä on.

Tänään pääsi puikoille eka niskasta aloitettava kolmiohuivi. Aloitin helposta mallista, jonka ohje on suomenkielellä, niinpä aloitin Jatan Zetor-huivin . Lankana minulla on Colinetten copperbeach ja puikot kokoa 4. Todella kiva ja helppo malli toteuttaa. Renkaanjäljissä mulla oli kyllä heti ongelmaa, mutta sekin ratkesi, kun luin ohjeen tarkemmin. Tavallisestihan keskiosa toistetaan toisella kerralla kahdesti, mutta tuossa se piti tehdä kolme kertaa. Isännän mielestä Zetor-huivin pitää olla vihreä-keltainen ;o). Sillä kun on tänä vuonna viisikymppisiä viettävä Zetor 25A. Kuvan raktorista lainasin täältä , koska omasta ei kuvaa ollut koneella valmiina. 401949.jpg


Tosin tämä tuolla pihalla seisoo nytkin. On isännän ja hänen veljensä yhteinen. Kuten huomaatte on myös hieman uudempaa vuosikertaa. Ikäeroa 48 vuotta!!!!!!!
401961.jpg

Jontensakin vaikuttais, että pojat on aika merkkiuskollisia.

Ja sitten jälleen deco-asiaa... Haluaisin laittaa jälleen decon liikkeelle ja tällä kertaa aiheena olisi SYNTYMÄVUOTESI. Sivu siis koristeltaisiin jollakin/joillakin asioilla, jotka liittyvät syntymävuoteesi (Googletus kannattaa, jos ei muuten tiedä). Jos jotakin kiinnostaa, niin ilmoittautua voi kommentteihin tai s-postiin. Tekoaikaa sivulle olisi noin viikko.

HUOM! Jos joku on laittamassa decon liikkeelle ja puuttuu osallistujia, vinkatkaa. Olisin enemmän kuin innokas ottamaan osaa myös muiden decoihin.