En ole jaksanut pitkään aikaan päivittää blogiani. Joka päivä olen kyllä netissä ollut, mutta blogiini kirjoittaminen on tuntunut jotenkin todella vastenmieliseltä.

Puikot ovat kyllä olleet ahkerassa käytössä ja lankavaraston suuri "lopputuhous" on käynnissä. Valitettavasti vaan on menossa pipokausi, joten niihin ei paljon lankaa saa kulumaan :o(. Myöskään baby bornin vaatteet eivä paljon saldoa suurenna. Tässäpä kuvaa piposaldosta ja mekosta (violetti Mariomyssy olis kotia vailla, koska on mulle liian iso)

1402692.jpg 

Minulle sopivamman kokoinen Mariomyssy. Lankana nalle colori kaksinkertaisena, silmukkamäärät muunneltu omaan päähän sopivammaksi.

1402704.jpg

Pääsiäistyöksi otin uudesta Kauneimmat käsityöt -lehdestä (jossa oli tällä kertaa vaikka kuinka monta kivaa mallia)  pitsipuseron Fannille. Kuva on otettu eilen illalla, jonka jälkeen toinen hia on jo kavennusvaiheessa ja toinenkin puolessa välissä. Joskkohan sen saisin tänään valmiiksi *hmm*. Lankana tuossa on Anttilan Fleur ja puikot on kokoa 4 ja 4,5.

1402719.jpg

Ja malli on tämä. Sori, väärinpäin oleva kuva, mutta jostain syystä tämä rakkine ei halunnut sitä kääntää.

1402734.jpg

 

Neulomiselta vie vähän aikaa uudelleen iskenyt kortti-innostus. Tuotoksia löytyy tuolta Kortti-kirppikseltä . Lienee turha mainita, että on jälleen tullut tilattua vähän korttitarvikkeita. Korviketta langanostolle ;o)