Niinhän se monesti tekee, mutta tänään oli henkäisyssä aika paljon voimaa. On siis tuullut tosi kovaa ja ilma on muutenkin ollut ensimmäisen kerran syksyinen. Vaikka aurinko on paistanut, ei mittari ole paljon yli kahdenkympin noussut. SE ON KESÄ OHI NYT! Ei haittaa, syksy onkin vuodenajoista lempparini.

Kovin ahkerasti ei ole tullut blogia päivitettyä. Kaikki tekemiseni/ostamiseni ovat joko hyshys -juttuja tai joululahjoihin liittyvää. Laakereillani en siis ole levännyt, päivastoin. Tänään päätin kuitenkin tehdä itselleni jotain pientä tai oikeastaan suurta. Liljankukalta sain vaihtarina jo keväällä Katian Ethnic -lankaa, joka halusi ilmiselvästi kolmiohuiviksi. Sopivaa mallia ei vaan ole löytynyt. Lanka on tosi paksua (puikot 9-10) ja epätasaista, joten sen kummempaa mallia se ei tarvinnutkaan. Ajattelin kokeilla saisinko siitä aikaan salomoninsolmuhuivin ja onnistuihan se. Tuolla mallilla tuli syksyllä/talvella tehtyä niin paljon huiveja, ettei malli ole innostanut enää vähään aikaan. Ihanan iso ja lämpimän oloinen huivi siitä syntyikin. Lankaa huiviin meni jonkin verran päälle 200g ja se on koukutettu 9 koukulla. Hidasta hommaa, mutta onneksi valmistui kuitenkin melko nopsaan. Siinä mielessä paksut langat on kivoja ;o)

831314.jpg

831319.jpg

Ihan tuollalailla en ajatellut huivia pitää, vaan kasaan sitä enemmän hartoille. Mutta koon hahmottamiseksi se nyt roikkuu noin. Tykkään tästä tosi paljon ja värit on just mun värejä. Kiitos Liljis, vielä  kerran ihanista langoista.


Raitakoolattu huivikin on saavuttanut puolen välin. Huivin toinen pää tulee samanlainen kuin tämäkin.

831322.jpg


Toissa päivänä teimme Fannin kanssa reissun kirjastoon. Koska kyseessä on pieni kirjasto, en paljoa reissulta odottanut. Kaikki käsityöaiheinen kirjallisuus on koluttu jo monta kertaa läpi. Tällä kertaa löysin kuitenkin "uusia" kirjoja, joita en siellä ennen ole nähnyt.

Ihania pieniä ompelujuttuja! Jospa näillä harjoittelis...
831325.jpg

Käsityökirjoja. Virkkauskirjassa siksak-huivin ohje eipä muuta. Tuossa toisessa tosi nättejä lapasia.
831326.jpg

Paperiaskartelukirja. Tähän en ole jaksanut vielä pahemmin syventyä.
831329.jpg


Sain eilen oman suojelusenkelin kummiltani, joka tunnustautui enkelifriikiksi. Itse en ihan friikki ole, mutta tykkään tosi paljon enkeleistä. Tämä enkeli on aivan I.H.A.N.A!!! Se pääsikin heti katselemaan touhujamme takan päältä.

831334.jpg


Ja vielä kuva "ikiliikkujasta", joka kuvaa otettaessa oli kyllä paikallaan, mutta just räppäyshetkellä piti aloittaa pomppiminen. Tosi onnistunut kuva tuli silti.

831340.jpg