Eipäs sitten onnistunut tuo tupakkilakko heti eka yrittämällä :o(. Tämä viikko on jotenkin ollut niin synkkä, ettei mikään muukaan kiinnostanut, joten miksi olisin ollut polttamattakaan. Töissä on tosi hiljaista, aamulla voi lähteä suunnilleen mielellä "lähdenpä-taas-sinne-tekemään-ei-mittään". Olin mää kyllä maanantain polttamatta, joten jotakin sentään. Lähitulevaisuudessa olisi tarkoitus ottaa uusiksi, koska pitäähän mun se neulekone saada ;o). Mutta siitäpä en taidakaan tänne laittaa, ettei tarvitse taas nolona tunnustaa olevansa NIIIIIN heikko.
No, on tällä viikolla sentään jotain positiivistakin tapahtunut (lue: kivaa postia on aina kiva saada). Lankavaihdossa minulle saapuivat seuraavat langat Tarjalta
385637.jpg
Kerrassaan ihana oli paketti!!! Kiitos Tarja!!! Et sinä kyllä jäänyt maksun puolelle. Tuosta vihreästä Superwash Sportista syntyi jo tällainen pipa isännälle
385646.jpg
Lankaa tosin jäi vaikka kuinka paljon, joillakin kun tuo pipo ei saa mennä korville. Kumma tyyli, mutta omansapahan on.

Atc-kortteja saapui pari kappaletta Tiinalta.
Tuo hurmaava postikortti taas saapui SNY:ltä. Kortissa on teksti "Vaikka aivan tavallista yrittää, niin hyvää pakkaa tulemahan!" Aikas osuvasti sanottu, eikö?! KIITOS KOVASTI, SNY!!!
385658.jpg

Vihdoin löysin etsimäni, nimittäin liukuvärjätyn villalangan :aaltoja:. Näitä lankoja tilasin täältä kaksi vyyhtiä ja värinä on mustikka-puolukka. Nyt vaan tarvii löytää enää niiden arvolle sopiva kolmiohuivimalli. EHDOTUKSIA?!
385682.jpg

...Ja lisää lankoja... Nämä sain etumaksuna naapurikunnan lankakauppiaalta. Nuo värit olivat kyllä sellaiset, että ne vaatimalla vaativat päästä mukaani. Näillekin pitäisi malli löytyä, salomonin solmuiksi ne eivät kyllä päädy ;o).
385686.jpg
Vähän jännittää tehdä Tuulalle ensimmäinen työ "omasta päästä". Malli on kyllä helppo toteuttaa, mutta kun sitä on aina tehnyt kaikki suoraan ohjeista, on tämä jotain uutta minulle.

On se kumma, kun jotkut työt notkuvat aivan liian pitkän aikaa puikoilla ja tuntuu, ettei niitä saa koskaan valmiiksi. Tässä yksi, josta tällä viikolla tuli poikkeus.
385695.jpg
Malli on täysin sama kuin Fannin kaulurissa, isompi vain, koska tuli äidilleni. En tiedä, mikä tuossa alkoi tökkimään, mutta varmaan sen kaks viikkoa sitä tein.

Tämän viikonlopun aikana vien postiin vihdoin tuon kukka-deconi, jos sitä on joku jo kerennyt odottelemaan. Lisäksi teen rästissä olevat atc:t ja leimasinkuvat (Mirkalle). Tuli taas osallistuttua Hiekkaoliivin atc-materiaalivaihtoon, joten nekin pitäisi kasata. Niin, ja tietenkin se Sannalle lupaamani palkinto, joka tulee joka tapauksessa. Kaikki rästijutut pitää tehdä tämän viikonlopun aikana, jos vaikka sattuu, että ensi viikosta tulee yhtä kylmä ja energiaköyhä, kuten tämä viikko on ollut. Nyt kyllä on vähän sellaista sisustussutinaa ilmassa, joten jospa sitä virtaa ja auringonpaistetta saapuisi tännekin.