Enää pari päivää lomaa jäljellä, mutta eipä anneta sen masentaa (ketähän mää taas oikein yritän huijata?!).

Käsi alkaa jo olla kunnossa. Tulin siihen tulokseen, että se taisi olla vaan nivelsiteet, jotka jälleen vähän antoivat kuulua itsestään. Ovat kerran löystyneet, joten eivät enää kestä suuria ponnisteluja väärässä asennossa.

Maanantain jaksoi melkein koko päivän olla kutomatta. Mutta eipä päivää ilman lankoja. Siivoilin kaappeja ja löysin pari vyyhtiä luonnonvalkoista villalankaa, jostakin halvalla ostettua ;o). Nuo vyyhdit suoraan huusivat väriä pintaansa ja saamansa piti. Tässäpä tulos

420833.jpg

Punainen on värjätty karamellivärillä ja turkoosi kool-aidilla. Punaiseen jäi hrmittavasti sidontalangan  kohdalle vaaleampaa, mutta eipä tuo kait valmiissa työssä haittaa, kun värjäys on muutenkin ihana epätasaista. En yleensä yritäkään saada noista väreistä ihan tasaisia, jotta langasta tulisi hieman elävämmän näköistä.

Eilen postista saapui aivan ihana, uusi MODA. Kerrankin oli vaikka kuinka monta juttua, jotka voisi toteuttaa. Tällä hetkellä on vaan niin monta keskeneräistä työtä menossa, etten mieti (tai ainakin yritän olla miettimättä) uusia juttuja ollenkaan.

Tällaiset oli kuitenkin pakko ostaa Pyppikseltä Ihanitsen kirpputorilta, halvalla kun sai.

420864.jpg

Jos ei joku tiedä, niin nuo ovat kahvat tulevaan kesäkassiini ja sitten minäkin olen trendikäs, ko mulla on virkattu kassi. Kivan ohjeen kun vielä löytäis. Ehdotuksia?

Tänään sain myös kaverini kanssa kimpassa tilatut leimasimet ja kullanvärisen musteen. Leimasimet on Finnstamperilta ja muste Askartelupuodista . Leimasimista ei oikein kunnon kuvaa saanut, mutta niissä on keijuja.

420885.jpg

Kortteilurintamalta

Muutamia atc-kortteja on tullut tehtyä, mutta kuvia en laita, koska eivät ole vielä saapuneet perille.

"Ellis" kyllä asetti mulle todellisia paineita vaihtareiden suhteen (joita en ole edes vielä aloittanut) lähettämällä minulle nämä

420911.jpg

Kuva kertoo taas enemmän kuin tuhat sanaa!!! Miten noihin osaa vaihtarit tehdä, niin hienoja ovat! Kiitos, "Ellis"!!!

Hiekkaoliivin ekassa Inchies -vaihdossa lähetin kortit, joista löytyy kuva täältä. Niistä kyllä todellakin huomaa, että ovat ensimmäiseni ;o). Katin kanssa myös tuli inchiet vaihdettua. Tässä kuva omistani ja Katin blogissa kuva hänen lähettämistään.

420914.jpg

OHO, olipas huono kuva! No, parempi kuva löytyy myös sieltä Katin blogista.

 

Noista langoista kyseltiin ja laitan nyt tähän kuvan, johon myydyt on merkitty punaisella rastilla. Muut ovat siis edelleen vailla harrastavaa kotia.

420919.jpg

Seuraavat langat ovat vapaana alkaen ylhäältä vasemmalta

- Kolmea väriä Teddyä
- Punainen Candy (70% akryyliä, 30% villaa, puikot 10)
- Vaal.pun.-harmaa-valkoista (samaa vihreänä) Novitan Santorinia ( 50% >>akryyliä, 50% viskoosia, puikot 3,5-4) - 4 kerää Hippyä. Toista väriä alla jämäkerä
- Sinistä Halpa-Hallin Fannya (95%akryyliä, 5% nylonia, puikot 6-8), ns.buklee-lanka
- Noiden alapuolella kirjavat langat (kirjava ja se pun.kirjava) OnLinien Fantasya (100% polyester, puikot 5,5-6), "hörsylälankaa" 
- Persikanvärinen on jotain mohairlankaa, ei muuta tietoa - Vaal.pun. Rondon Marie (20% mohair, 20% villaa, 41% polyakryyliä, 19% >>polyesteriä, puikot 4,5-5)

Tässäpä tietoa noista.

 

Ja sitten päivitystä SYNTYMÄVUOTESI-decoon. Tällä hetkellä seuraavat ovat ilmoittautuneet:

- JenniHelena

- Kaisa

- Sari

- Ella Eliisa

- Mrs VSOP

- Tanja

Teen itse ensimmäisen sivun ja osallistujia ajattelin 8-10, joten ainakin pari henkilöä vielä tarvittaisiin mukaan.

 

Ja vielä "loppukevennys": Mistä tietää, että pääsiäinen on tulossa? KAUPPOIHIN ON RANTAUTUNUT VirvonVarvon-SUKLAAPATUKKAPUSSEJA!!!!!!! NAM-NAM! Tai just tällä hetkellä YÖK!