Työt alkoi ja kutominen loppui :o(. Iltaisin oon ollu niin väsyny, ettei yksinkertaisesti ole kiinnostanut ottaa puikkoja käteen. Taisi olla päällä se kuuluisa "neuleblääh".

Keskiviikkona kuitenkin innostuin kokeilemaan taideneulottua takkia Novitan uudesta Luxus stonesta. Työ on edennyt siihen vaiheeseen, että kasikymppiset puikot tuntuu aivan liian lyhyiltä ja työläiltä. Joten nakkasin  Tinttamarelliin tilauksen KnitPicksin irtopäistä ja kaapeleista. Puikot tilasin kokoa 6 ja kaapeleita neljää pituutta (80, 100, 120 ja 150). Uusia juttuja mulle, mutta ihanien sukkapuikkojen jälkeen uskaltauduin noita tilaamaan. Nyt pyörylätakki joutuukin jäämään levolle puikkojen saapumiseen saakka.

1745400.jpg

Välityönä taidan tehdä (jälleen kerran) salomoninsolmuhuivin, tällä kertaa Elfin colorista. Tai hupullinen ponchokin kiinnostais. Siihen en vaan ole löytänyt sopivaa ohjetta :o(. Dropsilla on yksi ihana ,mutta ajatuskin puikoista kokoa 20 saa voimaan lähes pahoin.

Hieman neuvojakin kaipaisin... Anoppitekele toi Virosta pyytämääni liukuvärjättyä (valkoinen, vaal.pun.  ja harmaa) vironvillaa. Tekisi mieli kutoa noista joku pusero tai takki, mutta yksistään se lanka on kamalantuntuista iholla :o(. Minkä langan voisin laittaa sille kaveriksi? Itse ajattelin jotain mohairia tai alpakkakaan ei olisi hassumpi vaihtoehto. Meneekö langan liukuvärjäysidea pilalle, jos sille keveriksi laittaa yksivärien langan?