Jeps, eilen satoi ekan kerran tänä syksynä ihan oikeaa LUNTA! Rakeita on tullut muutamankin kerran, mutta tämä oli ihan sitä oikeaa ihteään. Tulipas muka heti niin joulunen fiilis ;o).

Käsitöiden rintamalla menossa on tällä hetkellä joululahja anoppitekeleelle, kolmiohuivi vironvillasta. Malli on Spetsstickad sjal . Malli on helppo, mutta vironvillan värien vuoksi se ei ole tylsä.

Eilen bongasin Sukkalandian sivuilta Saucyt . Tuota mallia olen ennenkin katsonut, mutta jotenkin en ollut siihen tykästynyt. Nyt kun näin sukat tehtynä yksivärisestä Nallesta, kolahtivat ne heti. PAKKO SAADA! Onneksi tältä kylältä saa edes Nallea ja seiskaveikkaa (nyt oli kyllä Kuuraa ja Teddyäkin), jotta pääsen tekemään niitä. Värivalikoima oli tosi suppea, mutta tämä väri saa kelvata.

997455.jpg

Ärrällä piti myös poiketa hakemaan lotto ja pitikin mennä katsastamaan lehtitarjonta :o(

997456.jpg

Tätä lehteä en ole pitkään aikaan ostanut enkä kyllä yhtään ihmettele miksi. Ostin lehden tuon vihreän neuletakin vuoksi, muuta siinä ei sitten mulle ollutkaan. Lehti myyty!

997474.jpg

Korttilehdessä olikin sitten vaikka mitä kivaa. Josko nyt saisin jo idean niihin joulukortteihini. Mukana ollut kalenteri 3D-kuvineen tosin taitaa päätyä lahjaksi jollekin ;o).

 

Aiemmin viikolla saapuivat Annelta kaksi vyyhtiä Kamenaa. Heti paketin avattuani olisin halunnut alkaa työstämään niitä, mutta eiköhän 4 keskeneräistä työtä riitä tällä erää.

997485.jpg

 

Lopuksi vielä huono kuva uusimmasta PartyLite -jutustani eli pienestä vuorikristallliprismasta. TYKKÄÄN TOSI PALJON!!! Jouduin pulittamaan tuosta kokonaiset 6,50€. Loppusumma oli emännänpalkkiota. Tuohon kun saisin vielä ostettua sen jalkaosan, niin se olisi täydellinen. Onneksi veljeni vaimolla on ensi kuussa kutsut, jospa minä sen sieltä hankkisin.

997490.jpg