Yleensä en tykkää tehdä kortteja liukuhihnatyönä, mutta tällä kertaa teen kyllä poikkeuksen. Korttitarvikkeista löysin aivan ihanan enkeliaiheisen kohokuviointisabluunan sekä ihanaa tähtinauha ääriviivatarra-arkkeja. Sabluunat olivat loppuneet ja uusien saamiseen olisi mennyt yli kaksi viikkoa. Tuossa vaiheessa meinasin jo lyödä hanskat tiskiin tämän vuotisten korttien osalta. Onneksi ihana Katriina kysyi, josko haluaisin ostaa hänen oman sabluunansa halvemmalla. IHANA IHMINEN!!! Tottahan tuo mulle kelpasi, eihän se käytössä kulu. Tässäpä kuva tilauksistani, tarroja tilasin 5 arkkia

1101013.jpg

 

Ekat kortit valmiina

1101020.jpg

Kuvan väritin chalkseilla. Parantamisen varaa jäi, esim. Enkeli on "väärinpäin", kuvan väritys liian himmeä ja "hyvää joulua" -tarra on vähän ylimääräinen, tähtitarraa saa olla pitemmästi. Seuraavassa osa "vioista" korjattu.

1101035.jpg

Tämän kortin jälkeen muistin, että minullahan on tuota kimalleliimaa sinisenäkin, joten lopuissa korteissa siivet on sinertävät. Korttipohjaksi haluaisin luonnonvalkoisen pohjan, mutta silloin kuva täytyy "kehystää" jotenkin. Sitä pitääkin miettiä. EDIT. Kokeiltu ja tästä kortista tuli ehkä mun lemppari. Sotkin kuvan reunoja kullanvärisellä leimasinmusteella, joka tosin ei ole noin tummaa kuin kuvassa.

1101181.jpg