Oli vähän hankala taas keksiä otsikkoa, joten olkoon nyt sitten vaikka tuo.
Viime yönä sain valmiiksi Soon Printedistä laukun. Eipä tuo nyt hääppöinen ole, mutta aikamoinen saavutus ilman ohjetta. Jos joku ei tiedä, niin olen täysin ohjeiden orja. Oma sovellustaito puuttuu. Korteissa yms. ideoita riittää, mutta neulonta ja virkkaus onkin sitten asia ihan erikseen. Ne "pitää" tehdä kuten ohjeessa ja lanka täytyy olla ihan samaa tai ainakin vastaavaa, muuten ei onnistu. Tässä kuva laukusta (huomatkaa hieno nappi, joka maksoi yli 2€!!!)
500019.jpg

Ihana Kaisu lupasi käydä katsastamassa, josko mulle löytyisi lisää tuota samaa lankaa. Ihastuin tuohon ihan täysin. Haluaisin tehdä siitä isommankin laukun, joten toivottavasti lankaa vielä löytyy.

Viime yönä sain myös valmiiksi kortin materiaaliswapista (yahoogroups). Kuvaa en saa vielä kortista laittaa, vasta tiistaina. Homma meni kuitenkin niin, että itse tehtiin kortti ja samat materiaalit lähetettiin parille, joka tekee niistä myös kortin. Tiistaina nähdään sitten, että kuinka erilaisia kortteja samoista materiaaleista saa aikaan.

Tänä aamuna oli pientä kädenvääntöä, että lähteekö Fanni trulliksi vai ei. Tyttö on ollut koko ajan hommaa vastaan ja oli vielä aamullakin. Olen kuitenkin niin julma äiti, että sanoin meidän käyvän mummuilla, joten hynttyyt niskaan ja maalia naamaan (no, ihan noin en kyllä sitä sanonut). Tällainen noita-akka sitten oli
500036.jpg

Tullessa kävimme ostamassa Fannin pienimmälle serkulle 1-vuotislahjan ja samalla ostin vähän jotain meillekin.
500039.jpg

Itse pidän tuosta aivan valtavasti ja siitä tulee osa Fannin huoneen sisustusta. NUO "NALLET" ON NIIN SYÖTÄVÄN SULOISIA!!!

Nyt pitääkin lähteä laittamaan ruokaa, että pääsee saunaan. Illalla sytytämme kokon takapihalle. Pääsiäiskokkoperinne on vain ihan pienellä alueella Keski-pohjanmaalla ja lähes joka vuosi on kymppiuutisten loppukevennys jostain täältä päin. Saapa nähdä jatkuuko perinne tänäkin vuonna. Tämä vuosi on ensimmäisemme, jolloin meillä on ihan oma kokko. Mahtaakohan tuo edes syttyä?!?!